DOLAR

36,6172$% 0.08

EURO

40,0265% 0.12

GRAM ALTIN

3.439,74%0,27

ÇEYREK ALTIN

5.666,00%-0,02

TAM ALTIN

22.595,00%-0,01

BİST100

10.536,17%0,94

Tokat PARÇALI AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Yusuf Beyazıt “Artova Göleti Sulaması İhaleye Çıkacak”

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt, Artova Göleti Sulaması Yenilemesi İşi İhalesi’nin gerçekleştirileceğini duyurdu.

ad826x90
ad826x90
ad826x90

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt, Artova Göleti Sulaması Yenilemesi İşi İhalesi’nin gerçekleştirileceğini duyurdu.

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt, Artova Göleti Sulaması Yenilemesi İşi İhalesi’nin 08 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bölgenin sulama ihtiyacını karşılayacak bu dev proje, tarım sektörü ve yerel üreticiler için adeta bir dönüm noktası olmaya hazırlanıyor.

Göletin yenilenmesiyle birlikte, Artova ve çevresindeki tarım arazilerinin sulama kapasitesi artacak, böylece hem verim yükselecek hem de üreticilerin eli güçlenecek. Projenin bölge ekonomisine sağlayacağı katkı ise şimdiden heyecan uyandırıyor. Tarımın Türkiye’nin belkemiği olduğunu her fırsatta vurgulayan yetkililer, bu tür yatırımların kırsal kalkınmayı destekleyeceğinin altını çiziyor.

Milletvekili Yusuf Beyazıt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“Bölgemizin sulama ihtiyacına katkı sağlayacak ve tarım ile üreticilerimiz için büyük öneme sahip Artova Göleti Sulaması Yenilemesi İşi İhalesi, 08.04.2025 tarihinde yapılacaktır. İlçemize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bu proje, sadece bir sulama yatırımı değil, aynı zamanda Tokat’ımızın geleceğine atılmış güçlü bir adımdır. Çiftçilerimizin yüzünü güldürecek, toprağımızı bereketlendirecek bu çalışmayla, bölgemizin tarımsal potansiyelini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tokat sanayi esnafının uzun süredir beklediği yeni sanayi sitesi projesi çözüme kavuşuyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.