39,9111$% 0.1
47,0490€% 0.33
4.273,84%0,35
6.930,00%0,56
27.635,00%0,56
10.275,75%0,46
TÜSİAD Genel Başkanı Orhan Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DİMES A.Ş.’nin davetlisi olarak Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere Tokat’a geldiler.
Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Şehrimizin güzide firmalarından biri olan DİMES A.Ş.’nin davetlisi olarak Tokat’ımızda Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirecek olan TÜSİAD Genel Başkanı Orhan Turan ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Tokat’ımızda, ülkemizin dört bir yanından iş insanlarının bir araya geleceği bu anlamlı toplantının; yeni iş alanlarının açılmasına, istihdamın artmasına ve üretime katkı sunmasına vesile olmasını temenni eder, TÜSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı’nın hayırlı sonuçlar doğurmasını dilerim.
Bu önemli buluşmanın Tokat’ta gerçekleşmesine öncülük eden DİMES CEO’su Sayın Ozan Diren’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Mehmet Erdem Ural “Yılın Başarılı İlçe Belediye Başkanı” Ödülünü Aldı