Telefon
WhatsApp
Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivali”nde Tokat Lezzetlerinin Tadımı Yapıldı

Tokat mutfağı İstanbul’un en lezzetli festivali olan “Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivali”ne taşındı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu kurulan lezzet standında şehrin damak çatlatan yemeklerini katılımcılara ikram etti.

Galataport Saat Kulesi Alanı’nda düzenlenen festivalde, Türkiye’den Azerbaycan’a, Rusya’dan Belarus’a, Brezilya’dan İtalya’ya kadar 15 ülkenin yöresel lezzetleri bir araya geldi. Türk mutfağının tüm dünyaya tanıtılmasının yanı sıra dünya mutfaklarını da yakından tanıma fırsatı sunan festival beş gün boyunca ziyaretçilerine kültür ve lezzet şöleni sundu.

Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivali’nin ilk gününde Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Beyoğlu Belediye Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Masterchef Şampiyonu hemşehrimiz Eren Kaşıkçı ve Gastronomi yazarı, şef Ömür Akkor söyleşi programına katıldı. Söyleşide

Tokat’ın lezzetleri, tarihi ve kültürü konuşuldu.

Başkan Eroğlu festivalden memnun ayrıldıklarını söyleyerek, “Uluslararası Beyoğlu Lezzet Festivali’nde, Belediyemize ayrılan standı ziyaret eden vatandaşlarımıza, şehrimize âit lezzetlerden ikramda bulunduk. Afiyet olsun” dedi.

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci festivale katılan Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna’ya Tokat Kebabını anlattı. Zanna Kelemci’yi ilgi ile dinledi ve kebabın tasına baktı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği