Telefon
WhatsApp
Turhal’ın en önemli projesi olan, Kanal Turhal yeşilleniyor

Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Turhal’ın en önemli projesi olan, Kanal Turhal’da, peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Turhal Belediyesinin kendi üretimi olan traverten taşlar ile kaldırım, korkuluk ve bisiklet yolu çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yeşillendirme çalışmalarına geçildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; kurtbağrı, palmiye, leylandi, Akçaağaç, şimşir ve taflan ağaçlarının dikim çalışmalarına devam ediyorlar.

Dikilen ağaçların sulanması için, tasarruflu toprak altı sulama sistemi kurulumları da, tamamlandı.

Belediye Başkanı İlker Bekler, Kanal Turhal’ı, Turhal’ın en gözde mekânı hâline getirmek için belediye ekiplerinin, gece gündüz çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi veren başkan bekler; ‘’ Ekiplerimiz ile Turhal’ın en önemli projesi olan Kanal Turhal’ı Turhallılarla bir an önce buluşturabilmek için, aralıksız çalışıyoruz. Kendi üretimimiz olan traverten ile Yeşilırmak’ın kenarında taşkın önleme çalışmalarının ardından, yine kendi üretimimiz olan traverten döşemeler ile kaldırım ve bordür çalışmalarımızı tamamladık. Hemşehrilerimizin kullanımı için belirli aralıklarla bank ve kamelya yerleştirme çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Irmak kenarına, motifli korkuluklarımızın yapımı, seyir teraslarının da tamamlanmasının ardından sona erecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin, yapmış oldukları ağaç ve süs bitkisi çalışmalarını tamamladıktan sonra, Kanal Turhal, kendisini daha da gösterecek. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyor, Turhallı tüm hemşehrilerimizi, Turhal’ın kendi gücüyle yapılan, Kanal Turhal ile buluşturmak için, tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği