Telefon
WhatsApp
 “Tokatspor’u Süper Lige Çıkaracağız”

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Cumhuriyet İlkokulundan 4/A öğrencisi Selim Efe Sulugöl'e devretti.

Başkan Yazıcıoğlu koltuğunu Selim Efe Sulugöl'e devretti. Sulugöl mesajında: “Tokatspor’u Süper Lige Çıkaracağız”dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda makamlar çocuklara devredildi. Tokat’ta da Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, makamını temsili olarak Cumhuriyet İlkokulundan 4/A öğrencisi Selim Efe Sulugöl'e devretti. Sulugöl mesajında: “Tokatspor’u Süper Lige çıkaracağız.” dedi.

 

“Kendimizi Ahlak, Uygarlık Ve Bilim Yolunda Yürümeye Adayacağız”

Sulugöl açıklamasında, “Cumhuriyetin geleceğini, gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenini ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bize Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hediye etmiştir. Bize bu güzel vatanı hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, bütün şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Meclisimiz, Kurtuluş Savaşı'nın en ateşli günlerinde açıldı. Osmanlı Devleti, Birinci Dünya Savaşı'ndan yenik çıkmış, düşmanlar, yurdumuzu paylaşmak istiyordu. Atatürk, Samsun'dan başlayarak mücadele ruhunu Amasya, Erzurum, Sivas'a ve oradan yurdun dört bir yanına duyurdu. Türk milleti o zor günlerde birbirine destek olmuş Kurtuluş destanını yazmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, düşmanı topraklarımızdan, ancak savaşarak atacağımıza inanıyordu. Bu nedenle, Edirne'den Ardahan'a seçilen temsilcilerin, Ankara'da toplanması için var gücüyle çalıştı. 23 Nisan 1920 günü, Ankara'da ilk meclis toplantısı yapıldı. Bütün kararlar meclis tarafından alınmaya başlandı. Sonunda Kurtuluş Savaşımız kazanılmış, irade ve hâkimiyet milletimize verilmişti. O mutlu gün Türk milletinin tarihinde kutlu bir gündür. İlk defa bu milletin gerçek sahiplerine söz verilmişti. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletin olmuştu. Demokrasi ve millet iradesi bayrağımızla sonsuza kadar yaşayacaktır. Bizler aldığımız iradeyi daha çok demokrasi, daha güzel bir ülke olarak yarınlara miras bırakacağız. Bu nesil; Şerife Bacı, Adile Onbaşı, Halime Çavuş, Yahya Kaptan, Şahin Bey, Sütçü İmam ve daha nice şehitler, gazilerimizin hikâyeleriyle büyüyorlar. Onları büyük bir minnet ve onurla anıyoruz. Bugünün çocukları, yarının sahipleri sevgili arkadaşlar, Teşekkür etmekle yetinemeyiz. Kendimizi ahlak, uygarlık ve bilim yolunda yürümeye adayacağız. Bugünün güçlü çocukları olan bizler yarının dünyasını inşa etmekteyiz. Mutlu, huzurlu bir gelecek biz her alanda kendimizi yetiştirdiğimiz zaman mümkün olacaktır.

 

Tokat’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayram Coşkusu (26)“Tokatspor’u Süper Lige Çıkaracağız”

Trafik sorunu tüm Tokatlı hemşerilerimin gerçekten çok önemli bir derdi haline geldi. Bazı ana arterlerde belli saatlerde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu sebeple alternatif yollar bulacağız. Bildiğiniz üzere Sulusaray ilçemizde 5,6 ve Turhal ilçemizde 4,1 şiddetinde depremler oldu. Vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun dileklerimizi tekrar iletmek isterim. Biliyorsunuz sosyal medyadan takip etmişsinizdir orada çalışmalarımızı yürüttük ve yürütmeye de devam ediyoruz. Binalarımızın daha sağlam hale getirilmesi için kentsel dönüşüme hız vereceğiz. Deprem değil tedbirsizlik öldürür sloganıyla yola çıkarak Tokat Belediyesi olarak gereken her şeyi yapacağız. İl genel alanında oyun alanlarının artırılmasını sağlayacağız. Yeşil alanların artırılarak bol bol ağaçlandırma yapılması doğal afetleri önlemek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir Dünya bırakmak için biliyorsunuz ki çok önemli, ben ve ekibimde bol bol ağaç dikeceğiz. Her yıl 23 Nisan'da çocuklar için farklı etkinliklerdüzenleyeceğiz. -Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri bana ulaştılar. Onlarında bizden talepleri var. Okul bahçelerine çeşme, düşmelerde yaralanmaları önlemek için kauçuk zemin, basketbol potası ve futbol kalesi, spor malzemeleri, okul kütüphanesi donanımı, müzik sınıfı donanımı için destek olmamızı talep ettiler. Tabi ki desteklerimiz öğrencilerimizin yanında. Hem komşu okul olmamızda bizim için kıymetli bir yere sahip. Ve son olarak Tokatspor’u Süper Lige çıkaracağız. Bu fırsatı bize verdiği için Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na çok teşekkür ederim. Bu, ben ve arkadaşlarım için yaşamımız boyunca hatırlayacağımız güzel bir anı oldu. Kendisine yeni görevinde ve Tokatımız için yapacağı çalışmalarda başarılar dilerim.”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği