Telefon
WhatsApp
Tokatlılara Türkiye Yüzyılına ve Cumhur İttifakına sahip çıkmasından dolayı teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa İpek, seçim sonuçlarının değerlendirerek, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sizlerin teveccühüyle Tokat'ta daha da güçlendik" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa İpek, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirerek, Tokat halkına Türkiye Yüzyılına ve Cumhur İttifakına sahip çıkmasından dolayı teşekkür etti.

 

İpek açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdiğimiz bu dönemde, sizlere gönülden teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Tokat'ın yiğit evlatları olarak, Türkiye Yüzyılına ve Cumhur İttifakına olan bağlılığınızla örnek bir duruş sergilediniz. Bu günlerde, sizlere en içten şükranlarımı iletmek istiyorum. Tokat, tarihi ve kültürel perspektifle gurur duyduğumuz bir şehir vizyonu yanı sıra, milli değerlere sıkı sıkıya bağlılığıyla da önde çıkan bir toplumudur. Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sağduyulu ve bakan duruşunuz, demokratik olgunluğun ve milli iradenin en güzel örneklerinden biridir. Türkiye Yüzyılına ve Cumhur İttifakına destek veridiniz. Türkiye'nin daha güçlü  bir geleceğe yürümesi için önemli bir adımdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sizlerin teveccühüyle Tokat'ta daha da güçlendik. Tokat'ımızı daha iyi yerlere getirmek için  var olan gücümüz ile çalışacağız. Bu oluşumuyla, Türkiye Yüzyılına ve Cumhur İttifakına olan bağlılığınızı bir kez daha muhafaza etmek istiyorum. Sizlerle birlikte,   Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin önderliğinde Güçlü Türkiye idealine giden yolda, gelecek nesillere daha müreffeh bir ülke bırakma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Tokat'ta Milletvekiliği seçim sonucunda ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her zaman yanımızda olan kıymetli Milletvekilimiz Yücel Bulut'a ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği