Telefon
WhatsApp
Tokatlılar herşeyin en güzeline layık

Tokat Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında dün akşam tarafından sıra gecesi yapıldı.

 

Tokat Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, 29 Temmuz Cuma akşamı Kanal Tokat kenarında ‘Sıra Gecesi’ programı gerçekleştirildi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte Şanlıurfa Edessa Grup, sevilen türküleri müzikseverler için seslendirdi.

 

Şanlıurfa Edessa Grup üyelerine hediye takdim eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, grup üyelerine teşekkür etti; “Biz aynı halının desenleri gibi farklı renklerde, farklı motiflerde bir ülkeyiz. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle her bir şehrimizin kendine has güzellikleri var. Urfa da Tokat’ımız gibi kadim kültüre sahip olan bir şehrimiz. Urfa’daki güzel dostlarımızı siz değerli hemşehrilerimizle buluşturalım istedik. Tokat ve Tokatlılar herşeyin en güzeline layık” diyerek yaz döneminde etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

 

Tokat Milletvekili Özlem Zengin ise misafir grubu Urfa’da da dinlediğini belirterek, “Urfa da çok güzel bir şehrimiz fakat şuanki ambiyans hiçbir yerde yok. Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mekanlar insanlarla anlam kazanıyor. Yeşilırmak’ın kenarında oluşturduğumuz meydan bize çok büyük bir imkan verdi. Burada buluşmaya, konserler dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Sıra gecelerinin vazgeçilmez bir geleneği haline gelen çiğköfte lezzeti konser alanında yoğurularak vatandaşlara ikram edildi. Dağıtılan paket paket çiğköftelere ulaşmak için başta çocuklar olmak üzere etkinliğe katılanlar birbiri ile yarıştı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği