Telefon
WhatsApp
Tokat Ticaret Borsası Başkan Adayı Ali Bıçakçı

Tokat Ticaret Borsası Başkan Adayı Ali Bıçakçı hafta sonu yapılacak Tokat Ticaret Borsası seçimlerine yönelik  değerlendirmelerde bulundu.

 

Ali Bıçakçı 27 yıldır üyesi olduğu Tokat Ticaret Borsası’nın 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçiminde başkan adaylığı sürecinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hem Tokat Ticaret Borsası üyelerine, hem de basın mensuplarına teşekkür etti.

 

Tokat Ticaret Borsası Başkan Adayı Ali Bıçakçı “27 yıldır üyesi olduğum ve birçoğu ile her daim iç içe olduğumuz Tokat Ticaret Borsası üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Seçime onlardan aldığımız güç ve destekle giriyoruz. Çözüm önerilerimizi, yapacaklarımıza anlattık.  Ailemden aldığım sektör tecrübemle tarımın her kademesini bilen, çiftçinin ve esnafın halinden anlayıp ona göre hareket eden bir anlayışla aday olduk. Tarım ve hayvancılığın önemli bir merkezi olan Tokat’ın ve bölgemizin Ticaret Borsası, en önemli sivil toplum kuruluşu olması gerektiğine inanıyorum. Ticaret Borsası’na, şehrin temel gıda üretimi, ticareti ve pazarlaması konusunda her anlamda verimini arttırmak, hem üretim kapasitelerini arttırıp hem de Tokat ile birlikte ülkenin kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla aday oldum” dedi.

Bıçakçı “Bu ruh ve heyecanla üyelerimizin temsilcisi olarak onların faydasına olan projelerimizi yerine getirirken, onların haklarını korurken aynı zamanda sektöre de önemli bir lokomotif olacağımıza inanıyoruz. Dinamik bir yapıyla her daim ilimize ve bölgemize üretim, verimlilik, istihdam sağlayan üyelerimize hizmet edecek ve sektörün tüm bileşenlerini harekete geçirecek bir heyecanı taşıyoruz ”diye açıklamasına devam etti

 

Ali Bıçakçı “Hafta sonu, yani Cumartesi günü yapılacak Borsa Başkanlığı seçimine kardeşlik, birlik ruhu ile hazırlandık. Bu süreçte beklediğimizden çok daha fazla bir teveccühle karşı karşıya kaldık. Ben öncelikle bizi ağırlayan, gönüllerini açan tüm Tokatlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  Bu süreçte bana ve ekibime gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hem Tokat Ticaret Borsası üyelerine hem de basın mensuplarına özellikle teşekkür ediyorum. Kazansak da, kaybetsek de niyetimin Tokat’ın kazanması olduğunu bilmenizi isterim. Seçimlerdeki oy pusulamızın rengi mavi olacaktır. Tokat ticaret odası seçimlerinin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği