Telefon
WhatsApp
Tokat’ta Yeni Halkbankası Şubesi Açılıyor

Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat’ta yeni Halkbankası Şubesinin açılma kararının alındığını duyurdu

Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan tarafından yapılan duyuruda, “İlimiz genelinde ticari faaliyetlerin ve işlem hacminin artması sonucunda Halkbank Yönetim Kurulu tarafından şehir merkezinde ikinci şubesinin açılması kararı alındı” ifadelerine yer verildi.

BÜYÜME ORANINDAN TOKAT"TA PAYINI ALDI

Arslan tarafından yapılan açıklama şöyle oldu: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde üreten ve büyüyen Türkiye hedefiyle yapılan yatırımlar ve desteklerle ülke genelinde ticaret siciline kayıtlı işletme sayısı artarken Türkiye 2021 yılını %11 büyüme oranıyla tamamlamıştı. Bu büyüme oranından Tokat’ımız da payını almış, ticaret hacminde, üretimde ve istihdam oranında artış sağlanmıştır. Bu gelişmeler banka şubeleri noktasında da etkisini göstermiş ve mevcut şubelere ilave şubeler açılması gerekliliği oluşmuştu. Bu bağlamda Halkbank Yönetim Kurulu tarafından hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına ve taleplerine daha hızlı cevap verilebilmesi için yeni bir şube açılması kararı alınmıştır.


Kamu bankası statüsüyle üreten ve büyüyen Türkiye kapsamında girişimciye ve üretime yönelik desteklerinden ötürü Halkbank Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, açılacak yeni şubenin şimdiden iş insanlarımıza, esnafımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

#halkbank #banka #para #ekonomi #tokat #tokatmerkez #tokatagitmekgerek

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği