Telefon
WhatsApp
Tokat'ta depremden ertelenen ara sınav takvimi açıklandı!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, deprem nedeniyle ertelenen ara sınavlarla ilgili duyuru yaptı.

 

Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları süren Artova ve Zile'de eğitim ve ara sınavlar nasıl planlandı? Tıp ve Diş Hekimliği fakülteleri ara sınav takvimi ne?

 

18 Nisan 2024 tarihinde Sulusaray ilçesi merkez üslü gerçekleşen depremlerin ardından  ertelenen ara sınavlarn yapılacağı tarihler; 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılamayan sınavlar 10-11-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Deprem dolayısıyla yapılamayan ara sınavlar belirtilen yeni tarihlerde akademik birimler tarafından planlanacak ve birimlerin web sayfalarında duyurulacak. 10 Mayıs Cuma günü olan derslerin telafisi ise 18 Mayıs cumartesi günü yapılacak.

ARTOVA VE ZİLE'DE EĞİTİM VE ARA SINAVLAR NASIL PLANLANDI?

18 Nisan 2024 tarihinde Sulusaray ilçesi merkez üslü gerçekleşen depremlerin ardından  Artova ve Zile'de devam eden hasar tespit ve eğitim-öğretime hazırlık çalışmaları nedeniyle 29 Nisan ve 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Artova ve Zile'de bulunan akademik birimlerde uzaktan eğitime geçildi.

Artova ve Zile'deki akademik birimlerde ertelenen ara sınavlar yüz yüze olacak şekilde 18-19 Mayıs günleri planlanacak.

TIP VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTELERİ SINAV TAKVİMİ NE?

Tıp Fakültesi ara sınavları 3-6 Mayıs tarihlerinde, Diş Hekimliği Fakültesindeki ara sınavlar 6-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrencilerin sınavlarla ilgili Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine özgü saat ve yer durumlarını kendi fakültelerinin ilgili sayfalarından takip etmeleri gerektiği belirtildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği