Telefon
WhatsApp
Tokat'ta AK Parti ve MHP'den 'klip' açıklaması

Bazı ulusal medya ve sosyal medyada dolaşan MHP Tokat Belediye Başkan Adayına yönelik bir kliple ilgili AK Parti Tokat İl Başkanlığından yazılı açıklama yapıldı.

 

Açıklamada AK Parti'nin ittifak ortağı olan MHP'nin Tokat Belediye Başkan adayına yönelik çirkin saldırıyı tasvip etmedikleri belirtilirken klibi yapan, yaptıran, yayınlayanlar kınandı.

 

AK Parti Tokat İl Başkanlığı'ndan yazılı açıklama

 

Ak PartiSon zamanlarda ulusal medya ve sosyal medyada dolaşan kliple ilgili AK Parti Tokat İl Başkanlığının açıklaması şöyle: "Ulusal medya ve sosyal medyadan öğrendiğimiz klibin teşkilatlarımızla hiçbir alakasının olmadığını belirtiriz. İttifak ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayına yapılan bu çirkin saldırıyı kesinlikle tasvip etmeyip, yapan, yaptıran ve yayınlayanları şiddetle kınıyoruz. Şunu özellikle belirtmek istiyoruz; Yapılan saldırı Cumhur İttifakı bileşenlerinedir. Teşkilatımız hiç bir zaman böyle kirli siyasetin içinde olmamış ve hiç bir zaman olmayacaktır. Kamuoyuna duyurulur... AK PARTİ TOKAT İL BAŞKANLIĞI"

 

MHP Tokat İl Başkanı İpek: Hukuki süreci titizlikle takip edeceğizMhp KırpıkkkMHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek de partilerinin Tokat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na yönelik bazı ulusal medya ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan kliple ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek'in konu hakkında açıklaması şöyle: "Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayımız Sn. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu hakkında kamuoyunda küçük düşürücü bir klip hazırlanmış, bazı medya organları ve sosyal medyada yayınlanmıştır Adayımız hakkında yapılan bu çirkin saldırıya ilişkin olarak AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılmış ve müsebbipleri kınanmıştır. AK Parti Tokat teşkilatının bu açıklaması tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır. Bugüne kadar seçim sürecinde adayımızı hedef alan bu çirkin saldırılarla AK Parti Tokat İl Başkanlığının ve AK Parti'ye gönül vermiş olan hiçbir vatandaşımızın bir ilgisi olmadığını biliyoruz. Hiçbir zaman da AK Parti İl Başkanlığı ve AK Parti il yönetiminde ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında görev yapan hemşerilerimizi böyle bir konuyla itham etmek aklımızın ucundan bile geçmedi. Konunun kim tarafından hazırlanıp, ücretlerinin ne şekilde ödenerek bu iğrenç klibin kime hazırlatıldığını hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de bütün Tokatlılar çok iyi bilmektedir. Bu videoyu ilk olarak WhatsApp gruplarına kimlerin ve kimin talimatıyla gönderildiği açık olup, yaklaşık 20 gündür servis edilmektedir. Adayımıza yapılan bu itibar saldırısından kimin menfaat elde etmek istediği kamuoyu tarafından gayet iyi bilinmektedir. Tokatımızın böylesine yakışıksız bir konuyla gündeme getirillmiş olmasının üzüntüsü içerisindeyiz ve sorumluları  milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Hukuki süreç tarafımızca titizlikle takip edilecek ve kamuoyu bilgilendirilecektir. Şehit Valimizin oğlu Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz. Kamuoyuna Saygı İle Duyururuz. Mustafa İpek  Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği