Telefon
WhatsApp
Tokat Orman İşletme Müdürlüğü Topçam Piknik Alanını Tatilciler İçin Hazırladı

Tokat Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri yaklaşan kurban bayramı öncesi vatandaşların Topçam piknik alanını rahat kullanabilmesi ve piknik yapması için genel bir temizlik yaptılar.

Tokat Orman İletme Müdürü Erhan Çotur piknik alanının temizliği ile ilgili yaptığı açıklamada "Topçam da bulunan Keyifalani mesire yeri orman işletme müdürlüğümüz personelince temizlendi. Halkımızdan piknik yaptıktan sonra ateşlerini söndürmelerini ve çöplerini toplamalarını rica ediyoruz. Birkaç gün içinde alana çöp kovaları konacak. Halkımızın düzenli ve güvenli piknik yapması için Mesire yerinin denetimi ve kontrolü kiralama işlemi yapilana kadar orman işletme müdürlüğünce yapılacak"dedi.


Piknik alanının giriş çıkışlarının kontrollü olacağını belirten Çotur " Mesire terinde Bayram öncesi temizliği yapıldı. Bayram da vatandaşlara daha temiz bir alanda piknik yapmaları için saha komple temizlendi. Mesire alanı yaz ayları boyunca saat 10:00 ile 19:00 arası hizmet verecek olup akşam saatlerinde kullanıma kapatılacaktır" diye uyarılarda bulundu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği