Telefon
WhatsApp
TOKAT MÜSİAD DA GÖREV DEĞİŞİMİ

MÜSİAD Tokat Şube Başkanlığı görevini yürütmekte olan Mehmet ŞanıI görev süresi dolması sebebiyle 26 Ocak Perşembe günü, Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın da katılacağı 2. Olağan Genel Kurul ile görevi Başkan Yardımcısı İhsan Misafir"e devir etmeye hazırlanıyor.

MÜSİAD Tokat Şube Başkanı Mehmet Şanlı, yönetim kurulu üyeleri İhsan Misafir ve İlyas Aslan,  Kanal 60 Tv"yi  ziyaret etti.

 

Ziyarette " İlimizin ticari potansiyelinin artması için bir çok konuda projeler hazırlayıp fikirler sunduk, görev sürem boyunca Türkiye genelinde birçok ticaret forumunda ve toplantılarında İlimizi başarılı bir şekilde temsil ettik. Her platformda yatırımcıları Tokat’a yatırım için davette bulunduk. Israrlı takip ve gayretlerimiz neticesinde ilimiz Organize Sanayii Bölgesine de birkaç yatırımın gelmesine vesile olduk. Müsiad Tokat Şubesi’nin 26 Ocak tarihinde  Genel Başkanımız Mahmut Asmalı’nın da katılacağı genel kurulumuzda görevi gönül rahatlığı ile İhsan Misafir"e devredecem." dedi.

26 Ocak Perşembe Günü Dedeman Otel de Yapılacak olan 2. Olağan Genel Kurula Başkan Yardımcısı İhsan Misafir’in tek listeyle girmesi bekleniyor. İhsan Misafir Tokat MÜSİAD’ın kurucularından olup, her kademede görev almıştır. İnşaat Mühendisi olan Misafir, MİVA YAPI"nın yönetim kurulu başkanıdır.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği