Telefon
WhatsApp
Tokat Esnaf Şenliği Başladı

Tokat 1. Esnaf Şenliği, kortej yürüyüşü ve ardından törenle AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla Hıdırlık’ta başladı. Şenlik kapsamında Tokat esnafı tanıtım yaparak ürünlerini satma imkanı bulacak

 
 

Yaklaşık 80 esnafın yer aldığı Tokat 1. Esnaf Şenliği,  kortej yürüyüşü ve ardından törenle AK Parti  Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla Hıdırlık’ta 18 Ağustos günü açıldı. Açılış töreni halk oyunları gösterileri ve konuşmalarla büyük bir coşkuyla yapıldı.

Esnaf ile büyüyüp Tokat’ı geliştireceklerini söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 1. Tokat Esnaf Şenliği’nin 8 gün süreceğini, toplam 76 dükkandan oluşan esnafın burada açacakları standlarda ürünlerini sergileyeceğini tanıtım ve satış yapma imkanı bulacağını söyledi. Her akşam Hıdırlık’ta konser, yarışma gibi renkli etkinliklerle taçlandırılacak olan Tokat 1. Esnaf Şenliği’nın esnafın kazanmasına katkı sağlayacağı gibi hangi el sanatlarının kimler tarafından nasıl yapıldığının tanıtılmasında da büyük katkı sunması amaçlanıyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği