Telefon
WhatsApp
Tokat Belediye Plevnespor Başkanı Ahmet Akcan Açıklama:

Tokat Belediye Plevnespor AS Başkanı Ahmet Akcan açıklamasında, 2024-2025 Sezonunda hedeflerinin 2. Lig olduğunu belirtti.

 

Tokat Belediye Plevnespor'un yeni AS Başkanı Ahmet Akcan, göreve başlamasıyla birlikte önemli açıklamalarda bulundu. Akcan, öncelikle Tokat Belediye Plevnespor'u emanet eden eski Plevnespor yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederek sözlerine başladı.

 

Akcan, "Bu önemli görevi devralırken, Tokat Belediye Plevnespor'u layık olduğu seviyeye yükseltmek ve inşallah 2. Lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

 

Tokat merkezde Bordo-Beyazlı ekip için yapılacak çalışmalara da değinen Akcan, "Bizler, Tokat Belediye Plevnespor için yapacağımız çalışmalar için arkadaşlarımızla beraber gereken adımları atacağız. Başta Belediye Başkanımız, değerli Milletvekilimiz ve Onursal Başkanımız Yücel Bey ile kıymetli İl Başkanımızın bize verdiği destek için kendilerine şükranlarımızı sunarım." ifadelerini kullandı.

 

Akcan'ın açıklamalarıyla birlikte Tokat Belediye Plevnespor'un yeni yönetiminde hedefler netleşirken, takımın geleceği adına heyecan ve umut dolu bir süreç başlamış oldu.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği