Telefon
WhatsApp
Tokat’a DOKAP’tan  87 milyon 727 bin liralık destek!

Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) desteğiyle Tokat’ta uygulanacak olan 13 projeye ilişkin toplu protokol imza töreni Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve uygulayıcı kuruluşların katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Tokat Valiliği makamında gerçekleştirilen imza töreninde ilimizde üretim ve istihdam odaklı hazırlanan ve toplam bedeli 106 milyon 930 bin lira olan sulamada 3, bitkiselde 6, hayvancılıkta 2, turizmde 1, yeşil yolda 1 olmak üzere toplamda 13 projeye DOKAP’ın sağlayacağı 87 milyon 727 bin liralık destek için imzalar atıldı.

 

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın Tokat’ta ve bölgede çok değerli gelişmelere, katkılara ve hizmetlere devam ettiğini söyledi. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetleri için teşekkür eden Vali  Hatipoğlu “Bölgemiz 7 bereketli ovasıyla sulanabilir arazi çeşitliliği ve endemik bitki örtüleri ile her açıdan bambaşka bir özelliğe haiz. Bu anlamda bundan sonra da çalışmalarımızı benzer doğrultuda yapmaya devam edeceğiz. Şuanda desteklenen projeler bölgemizde hem hayvancılığı hem tarımı geliştirici mahiyette projeler. Biz bölgemizde taş üstüne taş koymaya elimizden geldiğince devam edeceğiz. Bu bir ekip çalışması. DOKAP’a, İl Özel idaremize, İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Enstitümüze ve destek olan milletvekillerimize teşekkür ederim. Devlet kaynaklarının doğrudan kullanımında en etkin, en verimli yolları bulmak gibi niyetimiz var. Bu çerçevede de bölgemize daha çok kaynak getirmeyle ilgili olarak çalışmalarımız devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.  

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği