Telefon
WhatsApp
TOKAT'A 5 YILDA 5 HÜKÜMET KONAĞI

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyon Üyesi Mustafa Arslan 5 yıl içerisinde Tokat'ta yapılan 5 Hükümet konağını paylaştı ve yatırımın maliyetinin 140 milyon tl olduğunu belirtti.

 
 
 

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyon Üyesi Mustafa Arslan Tokat'ta 5 yıl içerisinde yapılan Başçiftlik,Niksar, Turhal, Reşadiye ve Erbaa Hükümet Konaklarını paylaştı. Toplam yatırım bedelinin 140 milyon tl olduğu Hükümet Konaklarının Tokat'a hayırlı olmasını dileyen Mustafa Arslan "Tokat'ımıza son 5 yılda, 5 Hükümet Konağı...Yaklaşık 140 Milyon TL'lik yatırım Tokat'ımıza, hemşehrilerimize hayırlı olsun.Ak Parti olarak ülkemiz için milletimizi için hedeflerimizi hep yüksek tutuyoruz. Ülkemizin ve milletimizin yalnızca bugününü değil, gelecek yıllarını da kapsayacak çalışma ve projeler yapıyoruz" dedi.

 

AK PARTİ OLARAK POLEMİK DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ

Ekonomik gelişimini tamamlamış, yüksek teknolojiyi yakalamış ve diğer alt yapıları ile gelecek yıllara hazır hale gelmiş bir Türkiye inşa ederken toplumun her kesimi için de hizmet etmeye devam edeceklerini dile getiren Arslan “İnsan hayatını ilgilendiren her alanda proje üretiyoruz. Eğitimden sağlığa, tarımdan ekonomik kalkınmaya yönelik projelerden mesleki eğitim programlarına kadar çok geniş bir alanda projeler uyguluyoruz. Çocukları, gençleri, yaşlıları, kadınlarımızı ve dezavantajlı vatandaşlarımızı da unutmuyoruz. Eğitim kampüsleri, şehir hastaneleri, yollar, havalimanları inşa ederken, insanımıza dokunan sosyal projeleri hiç ihmal etmiyoruz, etmeyeceğiz.AK Parti olarak günübirlik siyasetten ve polemiklerden uzak, bu millete her daim hizmet etmeye devam edecek; kucaklayıcı ve kuşatıcı tarzımızla sorunların çözümünü sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği