Telefon
WhatsApp
Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, basın mensuplarıyla buluştu

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, 01 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden aday olduğunu ilan etmişti. Bugün de ilimiz basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burçak Kafe’de kahvaltı ikramı sonrası Borsa Hizmet Binasında basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Bora, bilhassa hizmet binasını borsaya kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora’nın davetine katılan gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, sohbet sonrası sosyal mecradaki paylaşımında seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dilerken şu ifadeleri kullandı:
“Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, 01 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden aday olduğunu ilan etmişti. Bugün de ilimiz basın mensuplarıyla Borsa Hizmet Binasında bir araya geldi.

* Türkiye'de 110 Borsa içinde Akreditasyon Belgesi almış 30 Borsa'dan biri olduklarını belirtti.

* 352 üyeden 280'i seçmen olarak sandığa gidecek. Bir yanda Mevcut Başkan Lütfi Bora ve ekibi, diğer yanda Ali Bıçakcı ve ekibi olacak.

* Üretici ve alıcının tescil işlemini gerçekleştiren Ticaret Borsasında hem satıcının hem de alıcının helaliyle yüzünün güldüğü, bereketli, hayırlı uğurlu olsun dediği ortam için her iki adaya da başarılar dileriz.”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği