Telefon
WhatsApp
SİYASİ KABADAYILIK!

Fatih Demirkol” un sosyal mecrada kullandığı üslup siyasi bir kişi değil de kabadayı üslubu olarak yansıyor kamuoyuna.

 

Fatih Demirkol paylaşımında “Tokat Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde, konuşma yapan Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt'ın ağzından salyalar akmış .

Şeçimden şeçime Tokatımız ve Tokatlılar aklına gelen koca bir dönemi bomboş geçiren vekile hafta içi cevap vereceğim kamuoyuna saygılarımla!!!” diyor.

 

Memleketi yönetmeye talip kişilerin bu kışkırtıcı üslubuna, seçim sathına girdiğimiz bu günlerde dikkat çekmek istedim.

 

Seçmenin sinir uçları ile oynayan bir seçime hazırlanıyor sanırım Fatih Demirkol.

 

Ben kamuoyunda da Fatih Demirkol için konuşulanları iddia edilenleri buraya yazmıyorum.

 

Fatih Demirkol hakkında konuşuluyor da kimse çıkıpta Fatih Demirkol ağzından salyalar akmış demiyor, dememeli de zaten.

 

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt”a” ağzından salyalar akmış” sözünü neye göre söylemiş.

 

Yusuf Beyazıt ne söylemiş “Devlet Bahçeli’nin gösterdiği basiretin anlamı devletin bu beka sorunu ile ilgilidir. Bir hesap yapılıyor. Bizim daha dün 13 yıl bakanlığımızı yapan bir adam İHA’lara, SİHA’lara laf ediyor. İki milletvekilimiz burada sabahtan akşama kadar mecliste HDP, PKK uzantılarının  İHA ve SHA’lara nasıl saldırdığını görüyoruz. İşte onun için oralara birileri yeşil ışık yakıyorlar. Birleştiler hepsi masanın etrafındaki altıdan ibaret değil masa, masanın altında olanlarda var. Ama bir hesap var. Herkesin bir hesabı varsa, birde Allah’ın hesabı var. Tokat’ın sosyal demokrat olsun, hangi düşüncede olursa olsun benim hemşerim milliyetçidir, yerlidir, vatanını, milletini, bayrağını, devletini Kuran’ını dinini seven insanlardır. Ama dünyada Türkiye’nin üzerine bir hesap yapılıyor. Türkiye’nin üzerine yapılan bu hesapta kendileri için en büyük engelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu görülüyor” demiş.

 

Burada nasıl bir mana çıkarmış ki Fatih Demirkol, o üslubu kullanmış.

 

Yusuf Beyazıt halihazırda AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu başkanı. Katıldığı programlarda söz verilmesi, konuşması çok normal.

 

Yusuf Beyazıt”a bu üslubu kullanan Fatih Demirkol neye göre, hangi bir kimliğe göre Tokat”ta bir açıklama yapıyor, bunu da kamuoyu bilmesi lazım

 

Yarın Fatih Demirkol Milletvekili adayı olunca, konuşunca, birileri ona ağzından salyalar akmış derse kabul eder mi?

 

Gerçek olan siyasete soyunan arkadaşlar her davranışını iyi planlamalı, ağzından çıkan sözün nereye gittiğini iyi değerlendireli ona göre siyasete soyunmalı.

 

Toplum şeffaflaştı, açık bilgi toplumuyuz.

 

Asarız keseriz siyaseti bitmiştir.

 

Saygılarımla

 

Hüseyin Kömür

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği