Telefon
WhatsApp
SİYASİ BİR DEĞER CÜNEYT ALDEMİR

Çetin Kamil Genç, Hürsöz Gazetesinde Siyasi Bir Değer; Cüneyt Aldemir isimli köşe yazısı...

 

Cüneyt Aldemir’in yüz ifadesi bana güven veriyor.

Her an, tebessüm hali ise gördüğümde beni de sarar ve mutlu olurum.

Arasan, görsen başkanım nasılsın desen, bir çay içelim özledim der, dertleşir ve duygularını hemen belli eder.

Bir çizgisi var yaşamında ve siyasi hayatın da.

Diş Hekimi olarak sadece kendine değil memlekete de çalışıyor.

1995 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduğu günden beri Tokat ”ta siyasi hareketlerin aktif içerisinde.

Ankara Çankaya Gençlik Kolları Refah Partisinde, 1998 yılında Fazilet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alırken, 25 Ekim 2001-2007 yılları arasında Tokat AK Parti Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak görev aldı.

Cüneyt Aldemir siyasetin her daim yüküne talip oldu. 2009-2011 arası AK Parti Tokat il Başkan Yardımcısı olarak görev aldı ve 2011 Genel Seçimlerinde Tokat Milletvekili adayı oldu. 2014 Mahalli İdareler seçimi ile İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu. 

 AK Parti 7. Olağan İl Kongresi ile AK Parti Tokat İl Başkanı olarak seçildi. 

İki yılı geride bıraktığı il başkanlığı döneminde hiç olmadığı kadar Tokat “ta bakan ağırlandı. 25 Mart 2022 tarihinde Tokat Havalimanımızın açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ağırlandı.

2001 de kurucu ilçe başkanı olarak başlayan zor çalışma şartları, şimdilerde tarihin önemli seçimlerini yaşayacağımız 2023 seçimlerinde de il başkanı olarak sorumluluk aldı.

Siyasetin içinde kirlenmeyen, hiçbir olumsuz işlerin içerisinde olmayan, sorumluluk alan bir siyasetçi olan Cüneyt Aldemir şehrimiz adına bir değerdir.

Kurucu merkez ile başkanı olarak başladığı AK Parti’de eski ve yeni tüm teşkilatın ve toplumun saygısını ve sevgisini kazanmış, yakın siyasi tarihin kurumsal hafızasına sahip, Tokat’ı ve insanını seven ve iyi tanıyan, ilimizi TBMM’de en ideal bir verimlilikte temsil edeceğinin kamuoyu tarafından çok iyi bilindiği Cüneyt Aldemir…

Siyasette halkla barışık, toplumun tüm sorunlarını dert edinen, kimlikli, kişilikli duruşu ile Allah yolunu açık eylesin.

 

Çetin Kamil Genç

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği