Telefon
WhatsApp
Sezai Demir güven tazeledi

S. S. Yeni Tokat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kuruluna tek liste ile giden Sezai Demir güven tazeledi.

 

S. S. Yeni Tokat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 22 Ocak 2023 Pazar günü Grand Ali’n Otel’de gerçekleştirildi.

Sınırlı Sorumlu (SS) Yeni Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi yapıldı. Yapılan seçimde tek liste mevcut Başkan Sezai Demir katılarak tekrar güven tazeledi. S.S. Yeni Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, dün özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tek liste olan genel kurulda mevcut başkan Sezai Demir tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Olağan genel kurula AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Tek liste ile seçime giden S.S. Yeni Tokat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu listesi şu şekilde: Başkan Sezai Demir, Bakan Yardımcısı İlhan Akça, yönetim kurulu üyeleri İhsan Tunç, Bekir Yurtbay, Emre Çevirgen olurken denetim kurulu üyeleri Ali Fuat Piray, Muhammed Kürşat Kaya oldu.

 

YAPILAN HESAPTA EN BÜYÜK ENGEL CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

S. S. Yeni Tokat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda konuşma yapan AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu başkanı Yusuf Beyazıt yaptığı konuşmada Türkiye’ye karşı bir hesap yapıldığını vurguladı.

Beyazıt, “Devlet Bahçeli’nin gösterdiği basiretin anlamı devletin bu beka sorunu ile ilgilidir. Bir hesap yapılıyor. Bizim daha dün 13 yıl bakanlığımızı yapan bir adam İHA’lara, SİHA’lara laf ediyor. İki milletvekilimiz burada sabahtan akşama kadar mecliste HDP, PKK uzantılarının  İHA ve SHA’lara nasıl saldırdığını görüyoruz. İşte onun için oralara birileri yeşil ışık yakıyorlar. Birleştiler hepsi masanın etrafındaki altıdan ibaret değil masa, masanın altında olanlarda var. Ama bir hesap var. Herkesin bir hesabı varsa, birde Allah’ın hesabı var. Tokat’ın sosyal demokrat olsun, hangi düşüncede olursa olsun benim hemşerim milliyetçidir, yerlidir, vatanını, milletini, bayrağını, devletini Kuran’ını dinini seven insanlardır. Ama dünyada Türkiye’nin üzerine bir hesap yapılıyor. Türkiye’nin üzerine yapılan bu hesapta kendileri için en büyük engelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu görülüyor” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği