Telefon
WhatsApp
Sevinçlerin Çoğaldığı Bir Bayram Yaşadık

Tokat’ta vatandaşlarla bayramlaşma töreni Cumhuriyet meydanındaki programla gerçekleştirildi.

Tokat Valiliğince düzenlenen bayramlaşma programında masalar kuruldu, ikramlar yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Protokolü, vatandaşlar, kurum amirleri ve STK'larla bir araya gelerek, bayramlaştılar.

Vatandaşlar ve protokol mensupları ile bayramlaşan Vali Hatipoğlu, “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Kurban Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Bayramların, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günler olduğuna dikkat çeken Vali Hatipoğlu, “Büyüklerin ziyaret edildiği, küçüklerin sevindirildiği, ailelerin, dostların bir araya geldiği bayramları, maneviyatına yaraşır bir şekilde idrak etmeye özel önem vermeliyiz.

Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlarda, gereksinim içinde bulunanlara yardım eli uzatmalı, bayramın coşkusunu onların da yaşayabilmeleri için üzerimize düşen vecibeleri mutlulukla yerine getirmeliyiz. Bayramların getirdiği manevi ortamın değerini iyi bilmeli, umut ve sevgiyle yarınlara hazırlanmalıyız. Bu düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu bayramlaşma programının bitiminde, Tokat Şehitliğini ziyaret ederek duâ ettiler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği