Telefon
WhatsApp
ŞABAN CEYLAN: SEÇİMİN GALİBİ 85 MİLYONDUR

Türkiye'de Cumhurbaşkanı seçimi sonuçları açıklandı. Eğitim-Bir-Sen Tokat 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ceylan, Türkiye'nin tarihinde ilk kez ikinci tur seçim deneyimini yaşadığını belirtti. Milletin olgunluk ve sükûnet ortamında gerçekleşen seçimlere yüksek bir katılımla güçlü iradesini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranının yüzde 52,18 olduğunu ve yeniden Cumhurbaşkanı seçildiğini belirten Ceylan, sonuçların ülkeye, gönül coğrafyasına ve dünyaya hayırlı olmasını temenni etti. Seçimlerin gerçek ile manipülasyon arasındaki bir tercih olduğunu vurgulayan Ceylan, terör örgütleri ve küresel medya güçlerinin süreci manipüle ettiğini, ancak milletin bu tezviratlara karşı bağımsızlık bilinciyle hareket ettiğini ve güçlü bir demokrasi dersi verdiğini ifade etti.

 

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak millet iradesinin yanında olduklarını ve süreci yönettiklerini belirten Ceylan, milletin geleceğini olumsuz etkilemek isteyen her türlü girişimin başarısız olacağını vurguladı. Ceylan, demokrasinin milletin değerleriyle hesaplaşma aracı olmaması gerektiğini ve çoğulcu bir mantıkla ülkenin daha yüksek bir seviyeye taşınması gerektiğini söyledi.

 

Ceylan, seçimin galibinin 85 milyon Türkiye vatandaşı olduğunu ve geçmişte yaşananların artık geride kaldığını belirtti. Türkiye'nin emek kesimi olarak kamu görevlileri olarak çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Ceylan, emekle büyüyen ve yükselen Türkiye için çaba sarf edeceklerini söyledi.

 

Ayrıca, yeni kabinede geçmişte yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik ikna edebilme, dinleme ve motive etme becerisi yüksek bakan ve bürokratların öne çıkmasını diledi. Türk İslam toplumu üzerinde gelişim eğrisini yükseltebilecek, ülkeye yeni bir soluk katacak bakış açısına sahip insanlara ihtiyaç olduğunu belirten Ceylan, reklam kokulu duruşlara fırsat verilmemesi gerektiğini ve hizmetlerin alt başlıkları ve paydaşlarıyla değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Son olarak, seçim sonuçlarının Türk milleti, İslam dünyası, mazlum coğrafyalar, insanlık ve tüm kamu görevlileri ve emek kesimi için hayırlı olmasını temenni eden Ceylan, güzel Türkiye'nin inşası için omuz omuza çalışma çağrısı yaptı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği