Telefon
WhatsApp
ÖZLEM ZENGİN YENİDEN GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU

AK Parti'nin TBMM'deki yeni grup yönetimi belli oldu. Tokatlı Vekil Özlem Zengin yeniden grup başkanvekili oldu. Tokatlılar Zengin'i sosyal medya hesaplarından tebrik etti.

 

Ak Parti'de Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olarak görevlendirildi.  Sivas Milletvekili Abdullah Güler ise AK Parti Grup Başkanı olacak.

 

Bu isimlerden Özlem Zengin'in yeniden aynı göreve getirilmesi Tokatlılar tarafından mutlulukla karşılandı. Birçok isim Zengin'in yetkilendirmesini tebrik etti. İşte onlardan bazıları;

 

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan,  "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile TBMM Grup Başkanvekilliği görevi tevdi edilen İstanbul Milletvekilimiz, hemşehrimiz Özlem Zengin Hanımefendi'yi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum"

 

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın   tensipleri ile 28.Dönem Ak Parti Grup Başkan Vekilliği görevini yürütecek olan İstanbul Milletvekilimiz hemşehrimiz Sayın Özlem Zengin"e çalışmalarında kolaylıklar dilerim."

 

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 28. dönemde de AK Parti Grup Başkanvekili olarak görevlendirilen İstanbul Milletvekilimiz ve hemşehrimiz Sayın Av. Özlem Zengin Hanımefendi'yi tebrik eder, görevlerinde muvaffakiyetler dilerim."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği