Telefon
WhatsApp
ÖZLEM ZENGİN: TOKAT TÜRKİYE'NİN SİMGESİDİR

AK Parti Tokat Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin 1-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Tokat Tanıtım Günlerine katıldı. Burada Tokat’ın tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinden bahseden Milletvekili “Tokat Türkiye'nin simgesidir, gurur duyuyoruz” dedi

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Tokat Tanıtım Günlerine katılan AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin burada esnafı ziyaret etti. Tokat esnafı ile yakından ilgilenen Zengin "Bütün ilçelerimiz, geleneğimiz, kültürümüz, folklorümüz, lezzetlerimiz Tokat’a dair ne varsa İstanbul’da… Herkesi bekliyoruz" diyerek etkinliğe davet etti.

TOKAT SAYMAKLA BİTMEYECEK BİR GÜZELLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Özlem Zengin, "Mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı şehir, Tokat'ımızın tarihini, kültürünü, geleneğini ve medeniyetini yansıtacak Tokat Tanıtım Günleri katıldık. Tokat denildiğinde akla Erbaa Yaprağı, Bereketli toprakları, Yoğurtmacı ile meşhur Turhal; Tarihi İlçemiz , Çamiçi Yaylası, Ayvaz Suyu, Cevizi ile Niksar; Ballıca Mağarası, Mahperihatun Kervansarayı, Kaz Gölü ile Pazar; Kayak Merkezi ve Patatesi ile Başçiftlik; Veni Vidi Vici sözüne ev sahipliği yapan ve Üzüm Pekmezi ile Zile ile bir bütün olan Tokat'ımız anlatmakla bitmez. Tokat Türkiye'nin simgesidir gurur duyuyoruz. Çeşitli el sanatlarıyla da otantik güzellikler sunan ve tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan ilimiz Saat Kulesi, Arastalı Bedesten, Tokat Müzesi, Mahperi Hatun Kervansarayı, Taşhan, Yağıbasan Medresesi ve Deveciler Hanı gibi tarihi güzellikleri; asma yaprağı, bez sucuk, pekmez, çemen, marmelatlar, çökelek peyniri ile gastronomisi, Anadolu'nun yiğit evlatları ,ovaları nehirleri ile saymakla bitmeyecek bir güzelliğe ev sahipliği yapıyor. Tüm hemşerilerimizi Tokat Tanıtım Günlerine bekliyoruz" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği