Telefon
WhatsApp
Öğrenciler istedi Vali uygulamayı başlattı!

Tokat'ta sınavlara hazırlık yapan öğrencilere, çay ve kahve ikramlarıyla ideal bir çalışma ortamı sunmak için İl Halk Kütüphanesinin gece saat 01.00' e kadar açık tutulması kararının ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek çorba ikram etti

 

Tokat'ta sınavlara hazırlık yapan öğrencilere, çay ve kahve ikramlarıyla ideal bir çalışma ortamı sunmak için İl Halk Kütüphanesinin gece saat 01.00' e kadar açık tutulması kararının ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek çorba ikramında bulundu.

 

 

Bir yandan çorba ikram ederken bir yandan üniversite anılarını yad eden Vali Hatipoğlu, en sevdiği çorbanın yayla çorbası olduğunu ve üniversiteye karayoluyla gidip geldiği yıllarda dinlenme tesisinde hep yayla çorbası içtiğini anlattı.

 

"ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GEREKEN HERŞEYİ YAPMAK HEDEFİMİZ"

Ardından kütüphaneye geçerek burada öğrencilerle sohbet eden Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Öncelikle yaklaşacak sınavda öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Bu talep bana bir şekilde iletildi. Öğrencilerden 'saat 01.00'a kadar açık olsa' şeklinde bir talep iletildi. Ben de bunu emir telakki ettim. Çünkü öğrencilerimiz için gereken her şeyi yapmak gibi bir hedefimiz var. Ondan öncesinde de Ramazan ayı içerisinde, Ramazan'dan sonra faaliyete geçmek üzere sıcak su ve beraberinde çay ve kahve ikramımız olacak diye başladık. Ramazan'dan sonra bu faaliyetimize başladık. Öğrencilerimiz kendileri çay veya kahve ikramını direk alacaklar. Bu valiliğimizin öğrencilerimize bir ikramı. Akabinde bu talep gelince de biz hızlıca değerlendirdik. İl Halk Kütüphanemizi saat 01.00'a kadar açık olacak şekilde organize ettik. Memur arkadaşlarımız birazyorulacaklar ama bu aynı zamanda buradaki çalışan öğrencilerimizin de mutluluğu olarak kendi hanelerine yazılmış olacak. Ben şimdiden öğrencilerimizin hepsine başarılar diliyorum" dedi.

 

ÖĞRENCİLER SAAT UYGULAMASINDAN MEMNUN

Kütüphaneden gece saat 01.00'a kadar faydalanacak olan öğrenciler ise "Gençler için cidden güzel bir durum. Çalışacak ortam olması, sosyalleşecek ortam olması. 01.00'a kadar açık olması da şansımız. Şehir adına da ülke adına da kütüphanelerin önemi büyük. Bazen evde düzgün ortam olmuyor. Bazen insan evde de sıkılabiliyor. Yani burada gelip 2-3 saat çalışmak bile çok verimli" görüşlerinde bulundu.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği