Telefon
WhatsApp
MUSTAFA İPEK: CUMHUR İTTİFAKI BİRLİĞİ DAİM OLSUN

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir'i ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Mustafa İpek Cumhur İttifakı'nın önemi için bir araya geldiklerini, ülke kazanımlarının daha ileriye taşınması için 2023 seçimlerini de kazanarak büyük bir zafere ulaşacaklarını belirtti.

 
MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ziyareti ile ilgili "Cumhur İttifakı ortağımız Adalet Kalkınma Partisi il Başkanı Cüneyt Aldemir'i Milletvekilimiz Yücel Bulut ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Başkanımıza ve yönetimim kurulu üyelerine misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakının önemi için buradayız. Her zaman değerli başkanım ve yönetimi ile bir aradayız. Bu seçim bizim olmazsa olmazımız, kırmızı çizgimizdir. Bu seçimde muzaffer olmak için gerek başkanımla gerekse genel başkanlarımız ile birlikte her şeyi yapacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

 


CUMHUR İTTİFAKI BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİYASETE YANSIMASIDIR
Mustafa İpek "AK Parti İl Başkanımız Cüneyt Aldemir ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’yi Tokat Cumhur İttifakı olarak daimi memnun etmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı bir seçim anlaşması değildir. Güçlü Türkiye için alın teri döken canların ekip çalışmasıdır. Bu şuur ile çıktığımız yolda Tokat'ımızın her köşesine ulaşıp Allah’ın izniyle çözülmedik mesele bırakmayacağız. Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik anlayışının siyasete yansımasıdır. Yerli ve milli anlayışın Türkiye’nin bekası için seferber olmasının adıdır. Türkiye’nin yeni hükümet sistemiyle şahlanışıdır. Cumhur İttifakı olarak hem genelde hem de yerelde yolumuza güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Bizler yerelde omuz omuza vererek bu ittifakın daha da güçlenmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Bir ve beraber hareket ederek, her hangi bir sorun yaşamadan bu güçlü ittifakın paydaşları olarak ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bizlerde Tokat’da hemşerilerimize en güzel hizmetlerin gelmesi, refah seviyesinin yükselmesi ve ihtiyaçların karşılanması noktasında kenetlendik, elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemize yeni yatırımların gelmesi, yeni alanların açılması içinde bir ve beraber hareket ediyoruz. Bu güzel birliktelik inşallah seçimlere de en güzel şekliyle yansıyacaktır ve Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oyla yeniden seçeceğiz. Biz inandık, Cumhur İttifakının Tokat’da yoluna güçlü ve kararlı bir şekilde devam ediyor olması hepimizi mutlu etmektedir. Cenab-ı Allah bu birlikteliği daim eylesin inşallah"dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği