Telefon
WhatsApp
MUSTAFA ARSLAN: HEP BİRLİKTE TÜRKİYE YÜZYILI DİYECEĞİZ

Mustafa Arslan: "Tarihi rekora imza atacağız"

Mustafa Arslan 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı daha güçlü bir destekle seçileceğine inandıklarını belirtti.
Mustafa Arslan: 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan Tokat Kuyumcular Çarşısında esnaf ziyaretinde bulundu. Mustafa Arslan 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı daha güçlü bir destekle seçileceğine inandıklarını belirtti.

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Mustafa Arslan "Türkiye'yi şaha kaldıran, dünyada söz sahibi bir ülke konumuna taşıyan, ömrünü milletine adamış liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yürütülen tüm algı ve saldırılara rağmen aziz milletimizin ferasetiyle ilk turda en yüksek oy alan Cumhurbaşkanı adayı oldu. Buna rağmen seçim ikinci tura kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden sandığa gideceğiz ve hep birlikte bu kez çok daha güçlü bir destekle tarihi bir rekora imza atacağız. Türkiye'nin inşasının devamı için, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan için 2. tur seçimlerinde tüm varlığımızla çalışacağız" dedi.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE YÜZYILI DİYECEĞİZ

Mustafa Arslan "14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize rekor oy veren Köşklü hemşerilerimiz, 28 Mayıs’ta da yeni bir rekora hazır. Tercihini istikrar ve güvenden yana kullanan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz inanıyoruz ki; 28 Mayıs’ta hemşerilerimiz daha güçlü bir şekilde destek verecek ve doğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı'na yine hep birlikte yürüyeceğiz. Tokat’ımızla gurur duyuyoruz. Şehrimiz bu yolu en önde yürüyerek Türkiye'mize, Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'mize ve Cumhur İttifak’ımıza en büyük desteği vermiştir.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği