Telefon
WhatsApp
Milletvekili Arslan: ‘’Erbaa Yaprağı Tokat’ta Değer Katıyor’’
Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan Erbaa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette Ak Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal ve beraberindekiler eşlik ettiler.
 
Milletvekili Arslan, İlk ziyaretlerini Engelliler Haftası münasebetiyle Tek Çatı Tüm Engelliler Derneği ve AtakDer Engelliler Derneğini ziyaret ederek başladı. Milletvekili Arslan, Ak parti iktidarları döneminde engellilere yönelik yapılan hizmetleri anlattı. Milletvekili Mustafa Arslan ve beraberindekiler daha sonra Cumartesi Pazarında esnafları ziyaret etti.
Cumartesi pazarı esnafını tek tek gezen Arslan ve beraberindekiler vatandaşlarla sık sık sohbet ederek sıkıntıları dinledi. Arslan, ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılandı.
 
 
Milletvekili Arslan, Ballıbağ Köyünde çiftçileri ziyaret etti. Milletvekili Arslan Erbaa’nın ülke tarımında ki önemine dikkat çekti. Arslan ‘’Erbaa’nın verimli toprakları birçok sebze ve meyvenin yetişmesini sağlıyor. Erbaa’da üretilen ürünler yurt dışına ihracat ediyor. Erbaa Yaprağının zamanı geliyor 20 den fazla ülkeye ihracatı yapıyor Erbaamıza ve Tokatımıza değer katıyor. Çiftçilerimizin emeklerine sağlık. Bereketli olsun inşallah’’ dedi. Vekil Arslan daha sonra tuğla fabrikalarını ziyaret etti. İş İnsanları ile sohbet eden Arslan sektörle ilgili sıkıntıları dinledi. Arslan ‘’Erbaa’da üretilen tuğlalar Türkiye’de inşaat sektöründe önemli yer kaplıyor’’ dedi. Milletvekili Arslan’ın son durağı yerel marketler zinciri Başaran marketler grubu oldu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği