Telefon
WhatsApp
MİLLETİMİZİ RAHATSIZ EDEN HER KONUYLA MÜCADELE EDİYORUZ

Kamuda çalışan yaklaşık 500 bin sözleşmeliye kadro verilmesini öngören Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.Ak Parti Tokat Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Özlem Zengin kanunun kabul edilmesini duyurarak ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

 
 
Ak Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin sözleşmelilerin kadroya geçişi için yapılan kanun teklifinin kabul edildiğini duyurdu. Özlem Zengin, "Yaklaşık 500bin sözleşmeli kamu personelimize kadro imkânı getiren;Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı KHK'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifimiz TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.Ülkemiz Milletimiz için hayırlı olsun.Türkiye’nin etkin ve etkili siyasetini devam ettirecek, bölgesinde ve dünyada söz sahibi saygın bir ülke olmasını sağlayacak tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bunu sağlayacak kadrolar da onun önderliğindeki AK Parti kadrolarıdır" dedi.

 

Özlem Zengin "Ülkemizin önünde hangi engel varsa o engeli kaldırmaya çalıştık. Milletimizi rahatsız eden her konuyla mücadele ettik. AK Parti halkın partisidir siyaseti halk için yapıyoruz. Bugüne kadar milletimize ne söz verdiysek tuttuk. Biz son 21 yılda ülkemizi büyütmek ve kalkındırmak için mücadele ettik. Dışa bağımlılığı azaltmak için mücadele ettik. Biz eski Türkiye'ye ait ne kadar kötü hatıra varsa hepsini sildik. Ülkemizi kimsenin hayal edemeyeceği bir noktaya getirdik. Eskiden vesayetlerle, iç çatışmalarla, istikrarsızlıklarla uğraşan bir ülkeyi bugün bölgesinde güçlü, dünyada söz sahibi olan bir ülke haline getirdik. Milletimiz de bize teveccüh gösterdi. İnşallah bundan sonra tekrardan milletimizin teveccühü ile 2023 yılında da göreve gelerek daha güzel işlere imza atacağız" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği