Telefon
WhatsApp
KGK Yerel Medya Meclisi Adıyaman'da buluştu

Küresel Gazeteciler Konseyi'nin (KGK) yeni organizasyonu Adıyaman’da başladı. Organizasyon 26 Haziran Pazar günü sona erecek

KGK Yerel Medya Meclisi Adıyaman Buluşması programı, Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi ziyaretleriyle başladı.

Arsemias Otel'de başlayan Yerel Medya Meclis Toplantısı ile devam ediyor. Arsemias Otel'de Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı ve İnternet Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı da bugün saat 17.00'de başlayacak.

KGK yönetimi ve Yerel Medya Meclisi üyeleri, akşam saat 19.00'da Türkiye Petrolleri Tesisi'nde Kahtalı Mıçı Konseri ile günü tamamlayacak.

Yarın sabaha karşı saat 03.30'da Nemrut'ta güneşin doğuşunu izleyecek olan KGK heyeti, gündüz ise Adıyaman'ın tarihi ve doğal güzelliklerinden Cendere Köprüsü, Kahta Kalesi, Samsat Sahabe'yi ziyaret edip, Samsat feribot turuna katılacaklar. Program, 26 Haziran Pazar günü serbest zaman ve konukların uğurlanması ile sona erecek.

Tokat"ı temsilen Gazteci emal Özdilek"ın katıldığı program kapsamında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, “Yerel Medya Meclisi’mizin Adıyaman buluşması kapsamında heyet olarak Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Valimize kabulü ve ev sahipliği için çok teşekkür ederiz. Heyet olarak Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ettik. Ev sahipliğine ve hoş sohbetine çok teşekkür ederiz. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret ederek sosyal projeler bazında işbirliği imkanlarımızı konuştuk” ifadelerini kullandı.

@kureselgazeteciler

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği