Telefon
WhatsApp
Karne Günü

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Ağar, Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu'nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.


 Murat Ağar’ın 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Yıl Sonu dolayısı ile yayınladığı  mesajda :  "Sevgili Öğrencilerimiz;
Yaşamınız boyunca bitmeyecek olan eğitim ve öğretimin bir yılını daha dolu dolu bilgiler edinerek geride bıraktınız. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, öğretmenleriniz ve ailelerinizin desteğiyle kendinize değer kattınız.


Bugün aldığınız karnelerinizin, ölçme ve değerlendirme süreçlerinin sonucu olan rakamsal göstergeler olduğunu bilmenizi isterim. Eğitim ve öğretim sadece rakamlarla ifade edilemeyen geniş bir süreçtir. Sizlerin yaz tatili dönemini de verimli geçirerek geleceğinize daha sağlam adımlarla ilerleyeceğinize olan inancımız tamdır.


Uzun tatil döneminde ilgi ve yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalar yapabilir, öğrenme kayıplarınızı en aza indirmek için okullarımızda hizmet verecek olan yaz kurslarından faydalanabilirsiniz" dedi.


İl Millî Eğitim Müdürü Murat Ağar öğretmenlere de yayınladığı mesajda yer verdi.


Ağar "Değerli Meslektaşlarım, Bir eğitim-öğretim yılını daha sizlerin üstün gayreti ile tamamlamış bulunmaktayız. Fedakarca, özverili bir şekilde emek vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaya devam ettiğiniz bu yolculukta sizlerle birlikte yol almaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. İyi bir tatil dönemi geçirmenizi temenni ederek sizlere de iyi tatiller diliyorum derken velilere de görevlerini hatırlattı.


Ağar velilere mesajında seslenirken "Saygıdeğer Velilerimiz,
Hepimizin ortak hedefi çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak geleceğe hazırlanmasıdır. Sizlerin de desteği ile yaz tatili dönemi, öğrencilerimizin kendini keşfettiği, yetenekleri doğrultusunda ilgi alanlarına yöneldiği bir süreç olacaktır" dedi.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği