Telefon
WhatsApp
Hüda Par’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Tokat

Kurulduğu ilk günden beri bölücü terör örgütü PKK’nın hedefinde olan Hüda Par’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, o dönemde yaşananlara da gelen soru üzerine değindi. Başkan Yapıcıoğlu, yapılan saldırılarda mağdur edildiklerini ve şehitler verdiklerini söyledi

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Tokat’ta partisinin düzenlediği kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. İl Başkanı Mahmut Kaya ile birlikte parti genel merkezi ve il yöneticilerin de bulunduğu toplantıya, Tokat’taki yerel ve ulusal medya temsilcileri katılım sağladı. Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, sözlerine Afganistan’da yaşanan depremde hayatını kaybeden binden fazla insana başsağlığı mesajı vererek başladı. Aynı şekilde İsmailağa Cemaatinin büyüğü Mahmut Hoca’nın da vefat haberini üzüntüyle öğrendiklerini söyleyen Başkan Yapıcıoğlu, İsmailağa Cemaatine başsağlığı ve sabırlar diledi.

 

Genel Başkan Yapıcıoğlu’nun gündeminde ülkenin içerisinde olduğu ekonomik durum ve asgari ücret beklentilerine yönelik çalışmalar vardı. Tokat’ta yaptığı esnaf gezisi sonrasındaki gözlemlerini basınla paylana Yapıcıoğlu, memleketin gündeminin ekonomi ve geçim sıkıntısı olduğunu söyledi. Vatandaşta ekonomik sorunların iktidar tarafından çözülebilmesi noktasında bir belirsizlik olduğunu dile getiren Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu muhalefetinde çözüm noktasında vatandaşı ikna edemediğinin de altını çizdi.

 

İstanbul sözleşmesinin kadını koruma kılıfı altında aile yapısını hedef alan bir sistem olduğunu dile getiren ve partisinin genel siyaseti ile ilgili daha önceden verdiği beyanlara benzer beyanları Tokat buluşmasında da yineleyen Genel Başkan Yapıcıoğlu’na, soru cevap bölümünde ilk soru Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Dursun Ekrem Er tarafından soruldu. Er, Hüda Par’ın Marksist bir yapıya sahip, bölücü ve bebek katili terör örgütü PKK’nın hedefinde olan bir siyasi parti olduğunu bildiklerini söyleyerek, hatta 2016 yılında da hain teröristler tarafından öldürülen 2 partili de olduğunu hatırlattı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği