Telefon
WhatsApp
GENÇ ŞEFLER ŞAMPİYONLUK İÇİN TOKAT'TA KIYASIYA YARIŞTI

Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Tokat Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilen "Genç Şefler Yarışıyor " projesi final aşaması Yeşilvadi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

  

Finale kalan iki takımın yarıştığı programa Vali Yardımcısı Kaya Çelik ve Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürüm Mahmut Özdemir’in yanı sıra çok sayıda kurum idarecisi personeli de eşlik etti.

 

İl Müdürü Mahmut Özdemir, böyle bir yarışmanın proje tabanlı gerçekleştirilmesinin bakım hizmetinin kalite standartlarını istenen düzeye çıkarmada yardımcı olduğunu, çocuklar ile gurur duyduklarını, hayatın her departmanında kendi kendine yetebilen çocuklar yetiştirilmesi için bu tür çalışmaların artırılmasının önemli olduğunu ifade etti.

 

Sözlerinin devamında Özdemir, kuruluş personeli ve idarecilerine ve programa katılan misafirlere de teşekkür etti. İl Müdürü Özdemir, çocukların sosyal kültürel faaliyetler ile desteklenmesinin eğitim hayatında da başarıyı beraberinde getirdiğini, bu yarışma ile de iş disiplini ekip çalışması gibi çocukların geleceği açısından oldukça kıymetli davranış modellerinin elde edileceğini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

 

Programda "Genç Şefler Yarışıyor " projesi hakkında sunum yapan Kuruluş Müdürü ve Proje Koordinatörü Mahmut Aydın konu ile ilgili olarak “Projenin genel hedefinin çocuklarımızın psiko-sosyal, bilişsel ve fizyolojik gelişimlerine katkıda bulunmak, liderlik, tasarruf, ekip çalışması gibi sosyal ve bireysel içerikli becerileri kazandırmak olduğunu ifade etti.

 

Proje başlatılma gerekçesini çocukların hayata hazırlanmasını kurum vizyonu açısından önemli gördüklerini, çocukların bilhassa ergenlik döneminde, organizasyon, liderlik, iletişim, tasarruf ve yemek yapma gibi yetilerini istenilen düzeyde sağlanmış olmasının beklendiğini, çocuk evlerinde olağan süreç içerisinde bu hususlara ilişkin bilgilendirmeler ve uygulamalı çalışmaların hâlihazırda yapıldığını, bu konuda farkındalığı yüksek, eğlenceli, sonuç alan ve kalıcı öğrenme sağlayan sistemli, sürece dayalı ve ölçülebilir bir faaliyetin proje kapsamında başlamasının çocuklarımızın yüksek yararına olacağının düşünüldüğünü ve bu motivasyonla böyle bir proje hazırladıklarını ifade etti.

 

Etkinlikte Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklar tarafından halk oyunları ve personel tarafından da canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi.

 

Yarışmanın bitiminde birinci gelen takımın ödülü İl Müdürü Mahmut Özdemir tarafından takdim edilmiş, kıymetli jüri üyelerine ve proje ekibine teşekkür belgeleri verilmek suretiyle program sonlandırıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği