Telefon
WhatsApp
Fahri Hemşerilik Beratı Ozan Balcıya Verildi

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Van Valiliğine atanan Vali Dr. Ozan Balcı onuruna şehirden ayrılmadan önce veda yemeği verildi. Tokat Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı veda yemeğinde, ilk sözü organizasyona ev sahipliği yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu aldı.

 

Yaptığı konuşmasında 3 yılı aşkın bir süre Vali Balcı ile çalıştıklarını söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, bu süre içerisinde birçok projede birlikte karar aldıklarını söyledi. Vali Balcı’ya, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Fahri Hemşerilik Beratı da takdim etti. Başkan Eroğlu yayınladığı veda mesajında: “Şehrimizde görev yapmaya başladığı andan itibaren, büyük bir uyum içinde çalıştığımız Sayın Valimiz Dr. Ozan Balcı'yı, "fahri hemşehrilik beratı" ile Van Valiliği'ne uğurluyoruz. Şehrimize verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun Sayın Valim” ifadelerini kullandı.

 

Siyasiler, kamu yöneticileri, belediye başkanları, stk temsilcileri ve basının davetli olduğu yemekte Tokat Milletvekilleri de veda konuşmalarını gerçekleştirdi. Sırasıyla MHP Tokat Milletvekili Av Yücel Bulut, Ak Parti Tokat Milletvekili Av Mustafa Arslan ile TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Tokat Milletvekili Av Yusuf Beyazıt’ın konuşmalarında, ortak mesaj uyum oldu. Yapılan konuşmalarda Vali Ozan Balcı’nın hayata geçen projelerde gösterdiği uyum içerisindeki tutumun başarının kapılarını açtığını söyledi.

 

Gecede son sözü alan ve konuşmasında helallik isteyen Vali Ozan Balcı: "Bizim olduğumuz yerde her zaman birlik, beraberlik, kaynaşma ve huzur olsun istedik ve bunu başarmaya çalıştık. Biz Tokat’ı çok sevdik. Tokat ve Tokatlı hemşehrilerimiz gönlümüzde çok güzel izler bıraktı. Tokatlı hemşehrilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Kubbede hoş bir seda bırakmaya çalıştık. Bunu da başarabildiysek büyük mutluluk duyarız.

Bu coğrafyamızın insanına ve Devletimize hizmet ettiğim için kendimi şanslı hissediyor, bu süreçte bana destek olan kıymetli Tokatlılar başta olmak üzere gönül bağı kurduğumuz tüm vatandaşlarımıza hakkımı helal ediyor ve sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum.  Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Vali Balcı’ya gecenin sonunda birçok kurum, kuruluş ve STK temsilcilerinden Tokat’ı hatırlatacak hediyeler takdim edildi.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği