Telefon
WhatsApp
Eyüp Eroğlu Yeni Başlangıç:

Tokat'ta iki dönem belediye başkanlığı yapan Eyüp Eroğlu, yeni avukatlık bürosunu törenle açtı. Açılışa AK Parti milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tokat'ın tarihi sokaklarından Behzat Caddesinde yer alan avukatlık bürosunun açılışına, AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreni, kalabalık bir atmosferde gerçekleşti.

 

Açılış konuşmasında Eyüp Eroğlu, “1999 yılında üniversiteyi bitirdim, ardından askere gittim ve 2001 yılında mesleğe adım attım. 2014 yılında Belediye Başkanlığına seçildim ve on yıl boyunca şehrimize hizmet ettim. Görevler geçicidir, on yıl boyunca Tokat’a hizmet ettikten sonra görevim sona erdi. Şimdi yeniden avukatlık mesleğime geri döndüm. Allah hayırlı işler nasip etsin. Sosyal medyada duyurduğumuz açılışımıza katılarak bizi yalnız bırakmadığınız için çok mutluyum. Allah razı olsun, iyi ki varsınız,” dedi.

 

AK Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Eroğlu’na hayırlı işler dileyerek, “Hizmet devam ediyor. Hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, “AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren her görevde yer aldı. İl başkanlığı ve Belediye Başkanlığı görevini yaparken Tokat’a hizmet etmek için gece gündüz çalıştı. Bugünden itibaren avukatlık mesleğinde Tokat’a hizmet etmeye devam edecek. Bu mutlu gününde hep beraber yanındayız. Rabbim bol kazançlar versin,” şeklinde konuştu.

 

Eroğlu'nun Hukuk ve Siyaset Yolculuğu

 

1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans öğrenimine başlayan Eyüp Eroğlu, 1999 yılında hukuk eğitimini tamamladıktan sonra 2001 yılında Tokat’ta serbest avukatlık yapmaya başladı. Eroğlu, 2010 yılında siyasete atıldı ve Tokat Ak Parti İl Başkanlığı görevini üstlendi. Bu görevini 2014 Yerel Seçimlerine kadar sürdürdü. 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkanı olarak seçildi ve iki dönem boyunca bu görevi yürüttü.

 

Yeni Başlangıç: "Yine, Yeniden Bismillah…"

 

İki dönem Tokat Belediye Başkanlığı görevinin ardından Eyüp Eroğlu, şimdi ise avukatlık mesleğine geri dönerek yeni ofisini açtı. Eroğlu, Behzat Caddesi ile Eski Halkbank arasında yer alan yeni bürosunu "Yine, Yeniden Bismillah…" diyerek açtı. Eroğlu açılışı Eşi Hatice Eroğlu ile kurdela keserek birlikte yaptı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği