Telefon
WhatsApp
Eyüp Eroğlu'ndan da 'klip' açıklaması geldi!

MHP Tokat Belediye Başkan adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na yönelik kliple ilgili bir açıklama da AK Parti Tokat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Eroğlu'ndan geldi.

 

"Hukuki süreci bizzat başlatacağım"

 

Eyüp Eroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu hakkında sosyal mecrada ve bazı haber sitelerinde servis edilen bir klibi üzüntü içerisinde öğrendim. AK Parti Tokat İl Başkanlığımız tarafından hemen bir açıklama yapılmış ve bu olay kınanmıştır. Bende şahsım olarak Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayına yönelik bu yakışıksız ve asla kabul etmeyeceğimiz saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yerelde bu birlikteliği bozmak için, partimizi ve şahsımı olayla ilişkilendirmeye çalışan medyadaki bazı paylaşım sitelerine karşı da hukuki süreci bizzat başlatacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Eyüp Eroğlu Ak Parti Tokat Belediye Başkanı ve Adayı"

 

Seçim kapsamında Ocak ayında MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut, MHP İl Başkanı Mustafa İpek, Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu,  MHP Teşkilatına ile birlikte Tokat Belediye Başkanı ve Başkan adayı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etmiş, Eroğlu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etmişti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği