Telefon
WhatsApp
Eyüp Eroğlu

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin ev sahipliğinde kooperatif binasında düzenlenen kahvaltı programında meydan esnafı ile bir araya geldi.


Kahvaltı programında esnaflara hitap eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu "Bugünkü toplantımızda herhangi bir gündem için bir araya gelmedik. Bugün dost bağına girmek için bahanemiz dostlarla güzel bir sohbet etmek oldu. Bizler her çalışmamızda esnaflarımızın görüşlerini alarak hareket ediyoruz. Esnafımızı Tokat'ımız asli unsurlarından görüyoruz. Şehir merkezinde yaptığımız çalışmaların başarıya ulaşması için esnaflarımızın görüşlerinin önemli olduğunu biliyoruz" dedi.

Tokat'ta yapımına başlanan yeni sanayi sitesinden proje aşamasında olan yeraltı çarşısına kadar esnafların gündeminde olan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Başkan Eroğlu, görüş ve önerileri için kapılarının esnaflara her zaman açık olduğunu dile getirdi. Eroğlu konuşmasını esnaflara işlerinde başarı, kolaylık ve bereketli satışlar dilekleri ile tamamladı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği