Telefon
WhatsApp
Erbaa”da Yoğurt Bende Göl Nerede” adlı tiyatro oyunu çocuklar ile buluştu

Tokat’ın Erbaa İlçesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında ilk yarıyılın tamamlanması ile karnelerini alan çocuklara karne hediyesi olarak Tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Erbaa Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi’nde 3 seans olarak sunulan..

Erbaa İlçesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılında ilk yarıyılın tamamlanması ile karnelerini alan çocuklara karne hediyesi olarak Tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Erbaa Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi’nde 3 seans olarak sunulan “Yoğurt Bende Göl Nerede” adlı tiyatro oyunu çocuklar ile buluştu

 
 
 
Erbaa Belediyesi karnelerini alan çocuklar için hediye olarak “Yoğurt Bende Göl Nerede”adlı tiyatro gösterisini hazırladı. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl”Evlerimizin, neşe kaynağı kıymetli çocuklarımızı sömestr tatilinin ilk gününde tiyatro oyunu ile buluşturduk. Karnelerini alıp yarıyıl tatiline giren çocuklarımız için ücretsiz olarak Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezimizde sahnelenen tiyatro oyununda minik kardeşlerimizle buluştuk. Çocuklarımıza eğlenceli dakikalar yaşatan tiyatro ekibimize ve salonumuzu dolduran kıymetli çocuklarımıza teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin derslerinden çok fazla uzaklaşmadan, kitap okumayı ihmal etmeden güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi. 

 

Çocukların tatildeki boş zamanını faydalı aktiviteler ile geçirmelerini önemsediklerini belirten Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için kültürel ve sanatsal etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Her bir çocuğumuz bizim için çok önemli ve değerli. Erbaa Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onlara aydınlık bir gelecek bırakmak için birçok hizmet gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrencilerimizi şimdiden karnelerindeki notlarından dolayı kutluyorum”dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği