Telefon
WhatsApp
Erbaa”da Garip Garip İşler Oluyor

Genel seçimlere bir yıl, yerel seçimlere yaklaşık iki yıl var. Bu durumda mahalli idarecilerden, belediye başkanlarından ne beklersiniz?

 

Millete verdikleri sözleri yerine getirmek için, projelerini gerçekleştirmek için gecesini gündüzüne katmasını değil mi?

Bu bir çok yerde böyledir de. Ama bir yer kesinlikle hariç.

 

Son dönemlerde Erbaa Belediyesi merceğimin altında.

 

Çok fazla konu var konuşulacak.

 

Erbaa gibi bölgenin en güzel ilçesinin  Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl"den falanca projenin temelini atıyoruz, falanca projemizin açılışına davet ediyoruz haberleri beklerken, gün geçmiyor ki akla ziyan haberler gelmesin.

 

 Daha geçen hafta mesaj olarak  ihbarla gelen ve yazdığım, hastane yolunda ortada hiçbir şey olmayan dükkanların satış ihalesinin duyurmuştu belediye. Bu pazartesi ihale yapıldı. Erbaalılar ihalede henüz ortada temeli bile olmayan ve muhtemelen yapılamayacak olan bu dükkanları kimler aldı diye bana soruyorlar. Ben Ertuğrul Karagöl”e sorun dedim. O cevaplasın Erbaalıların sorularını.

 

 Konuştuğum bir arkadaş “Bugüne kadar perde arkasında yapılan işler ar perdesi kalkınca perde önünde yapılmaya başlandı. Yaralı bir ceylan gibi şimdi Erbaa. Sırtlanlar, leş kargaları başına üşüştü. Parça parça etlerine saldırılıyor” diye üzüntüsünü dile getirdi.

Hüseyin Yıldırım bir önceki belediye başkanı, Erbaaspor'a bir tesis yapmış. Erbaaspor Sosyal Tesisleri. Bu tesis haftaya ihaleye çıkarılıyor. 10 yıllığına ve bu ihaleyi şimdiden kimin alacağı belli deniliyor.

 

 Erbaaspor nereye gidecek? Eski mezbahanenin yerine. Vizyona bakar mısınız. Erbaa spor Sosyal Tesislerini 10 yıllığına ihale ile başkasına ver Erbaa sporu Mezbehanenin yerine taşı. Hayırdır,  Erbaa sporu kesime mi götürüyorsunuz? Erbaaspor taraftarları bu işe ne diyor.

 

 Burada Hüseyin Yıldırım dahil olmak üzer Ak Parti İlçe Başkanına görev düşüyor. En iyi onlar biliyor ne olduğunu. Kamuoyunun karşısına çıkıp onlar bilgi versinler.

 

Çıkamıyorlarsa onları da bu iddialar ilgilendirir o zaman.

Gelen bir mesaj var onu buraya aynen yazıyorum “Erbaaspor üzerinden ve Erbaa Belediyesi üzerinden nasıl ve hangi yollarla kimler sebepsiz zenginleşti Ertuğrul Karagöl hepsini biliyor ama önlem almıyor. Beytulmale sahip çıkacağız diyenlerin kendini beytulmalin sahibi sanarak hamuduyla götürdüğü günleri yaşıyor Erbaa “diye devam ediyor.

 

Erbaaspor Sosyal Tesislerinin neden ihaleye çıkıldığı, neden ihtiyaç duyulduğunu Ertuğrul Karagöl açıklamalı. Yoksa bu iddiaların altında kalır.

 

Ayrıca hastane yolunda ki dükkânları kim nasıl aldı kimlere hangi sözler verildi net kamuoyu ile paylaşmalı.

 

 

Saygılarımla

 

Hüseyin Kömür

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği