Telefon
WhatsApp
DOKAP DESTEĞİ İLE 6 PROJEYE TOPLU PROTOKOL YAPILDI

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (DOKAP) desteğiyle 2022 yılında Tokat’ta uygulanacak 6 projeye ilişkin toplu protokol imza töreni yapıldı.

Tokat Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen törende Tokat tarımı ve hayvancılığı için Kesme Çiçek Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi i Projesi, Süt Liman Kazova Projesi, Meralarda Otlatma Verimliğinin Geliştirilmesi Projesi, Arı Yetiştiriciliği Birliği Tesis Altyapı Eksiklerinin Tamamlama Projesi, Merkez Avşarağzı Köyü Yağmurlama Sulama Projesi, Tokat Zile Yıldıztepe Köyü Homojen Kil Dolgulu Sulama ve İçmesuyu Göleti Projesi’nin imzaları Vali Numan Hatipoğlu, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve uygulayıcı kuruluşlar arasında atıldı.

Vali Numan Hatipoğlu, yaptığı konuşmada, bölgesel kalkınmanın ülke kalkınmasının en önemli ayaklardan ve başlangıç noktalarından birisi olduğunu söyledi. Bölgenin dinamiklerinin ortaya çıkartılarak bunların ülkeye artı bir değer olarak eklenmesi hususunda çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Vali Numan Hatipoğlu, “Bu anlamda Doğu Karadeniz Bölge Kalkınma Projesi başladı. Biz de kendileriyle iş yapmaktan, proje üretmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tokat, tarımı, hayvancılığı, turizmi ve aynı zamanda yaylaları ile birlikte tabiat turizminin de çok fazla gerçekleştirilebileceği bir bölge. Bu anlamda biz bölgemizin değerlerini ortaya çıkartmak, ülkemize sunmak hususunda el birliği gönül birliği içerisinde çalışacağız. Daha önce başlamış olan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bunlara yenilerini eklemek de görevimiz. Özellikle bu projelere her daim destek vermiş olan ve ülkemizin kalkınması için çok önemli atılımlar yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a teşekkür ediyoruz. Projelerimiz hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
Konuşmanın ardından taraflar arasında imzalar atıldı. Törene İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin katıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği