Telefon
WhatsApp
DOHTURDAN SATILIK TOKAT SANAYİSİ!
Dohtur Ali;
 
Sülükçü Ali, ya da hacamatçı Ali, Güzellik Uzmanı Ali yada neyse mi demeliyim.
 
Ya Allah aşkına Sülükçü Ali”den, Hacamatçı Ali”den, Güzellik Uzmanı Ali”den Tokat Ticaret ve Sanayi Odası başkanı oldu.
 
Bu ayıp bize yeter, kendi kendimizi eleştirirsek aslına bakarsanız.
 
Böyle hitap edince bunu bir hakaret olarak algılamanız doğrusu çok düşündürücü.
 
Anadolu'da doktor böyle söylenmiyor mu?
 
""Kötü bir şair olmak için iyi bir doktor olma fırsatından vazgeçtin" der Montaigne. Tıpkı bizim dohtur gibi. Kötü bir sanayici olmak için, iyi bir doktor olma fırsatından vazgeçti.
 
Belediye, Valilik, Siyasi Partiler, Vekiller neredeyse her kurumla kanlı bıçaklı olan dohtorumuzun Tokat Sanayisine gram katkısı olmadığı gibi, elleri ve yüreği iş yapamadığı için üşüyen sanayicilerimizede bizim dohtur teşhisi hemen koyuyor: SENDE KANSIZLIK VAR!
 
Birde bunu hükümete, ekonomi ve sanayi bakanına, Recep Tayyip Erdoğana mal etmek gibi bir hata ekseninde kenetlenme yolunu seçiyor. Şöyle bir rotayı çevirip Konya, Çorum, Sivas sanayisine bakmıyor.
 
Bakıpta göremiyorsa Yalovalıda ki kendisine güzelleme yapan suikastçıya Yalova Sanayisini sorsun. Biraz adamlık kaldıysa ve utanma duygusu varsa oda anlatır.
 
Şahlanması gerekirken yerlerde sürünen, Tokat Sanayisini, Yalovalılara anlatsın bu şantajcı.
 
Ne de olsa Tokatla bir ilginiz yok.
 
Bizim dohtur tedavi edeceğim diye Tokat sanayicisini aklı sıra yoğun bakıma aldı. Çeşitli deneyler yapa yapa sağlam hastayı ölüm döşeğine yatırmayı başardı.
 
Onu eleştirmemi hiç bir işadamı yadırgamaz, yadırgamamalı da. Bir Tokat sevdalısı olarak bu şehre her katkıda bulunan kişiyi başımın üstünde taşıdım. Bu şehre zarar verdiğine inandığım kişileride eleştirdim bundan doğal bir şey olamaz.
Eleştirilmeyi göze alamıyorsanız bu kulvarlara girmeyeceksiniz. Kamuoyunun önüne çıkıyorsanız eleştirilere hazırlıklı olacaksınız ve eleştirilerin sizlere bir şeyler katabileceğinize inanacaksınız. Değişimde, atılımda böyle olur. Kuru kuruya olmaz.
 
Öyle sadece kendi adınıza PR yaparak, Tokat sanayisini bir basamak olarak kullanarak değil.
 
Sizde artık titreyin ve sizi basamak olarak kullanmalarına izin vermeyin!
 
Her ne kadar hacamatçıda olsanız, sülükçüde olsanız devlet verdiyse bu ünvan, başımızın üstüne sizde bir :"dohtursunuz". Sizin tecrübeli bir dohtur olduğunuz kadar Tokat sanayiciside artık tecrübeli bir hasta sevgili Ali. Umarım ki, dileğim Tokat sanayisi sizden bu seçimde kurtulur.
 
Bu gidişle, sizin ikinci döneminiz olursa ki Allah korusun Tokat Ticaret ve Sanayi Odası binasının camlarında "Dohturdan satılık Tokat sanayisi" yazısını göreceğiz.
 
Saygılarımla.
Hüseyin Kömür

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği