Telefon
WhatsApp
DEPREM BÖLGESİ GÖLBAŞI’NDA İLK İFTAR

Tokat Belediyesi tarafından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kurulan iftar çadırında ilk oruç açıldı. Vali Numan Hatipoğlu, Ramazanın ilk iftarında şehit aileleri, gaziler ve depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

  

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremleri nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti. Deprem bölgesinde ilk iftar buruk karşılandı. Adıyaman Gölbaşı’nda kurulan iftar çadırında depremzedeler ilk iftarını yaptı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu da iftar çadırında yerini aldı.

 

 

 

4 bin kişilik iftar çadırında vatandaşlarla oruç açan Vali Hatipoğlu Ramazan ayı vesilesiyle Müslüman coğrafyasında yardımlaşmanın en üst düzeyde olduğunu ifade etti.

 

 

 

Hatipoğlu, “Ülkemiz ve Gölbaşı’mız tarihin en büyük afetlerinden biri ile yüzleşti, çok büyük yıkımlar oldu. Büyük acılar duyduk ama çok şükür bugün burada Ramazan’ın ilk gününde orucumuzu hep birlikte açıyoruz. Ramazan'ın ilk gününde sizlerle iftarda buluşmanın mutluğunu yaşıyor, hepinize tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum. Yaramız bir, duamız bir, gönlümüz bir, soframız bir. Tutulan oruçlar, edilen dualar kabul olsun” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği