Telefon
WhatsApp
Camide Çilek ve Limonata İkramı Var

Tokat’ta yaklaşık 20 yıldır imamlık yapan Duran Arslan, 6 yıldır görevli olduğu köyde cemaatini her Cuma yeni bir ikram ile karşılıyor

Duran Arslan 20 yıldır din görevlisi olarak çalışıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Duran Arslan’ın en büyük özelliği ise çalıştığı camileri ve köyleri ağaç ve çiçeklerle donatması. Duran Arslan Tokat’ın Reşadiye İlçesine bağlı Çakmak Köyü’ne 6 yıl önce tayin oldu. Köylü ile kısa sürede kaynaşan Arslan, son dönemde artan sıcaklıklarla birlikte cami cemaatine çeşitli ikramlarda bulunmaya başladı. Cuma namazı için köy camisine gelen cemaat buz gibi limonata ve serin çilek ikramı ile karşılandı.

Çakmak Köyü’nde göreve başladığı 2016 yılında cami bahçesinin bakımsız olduğunu gören Arslan, eline aldığı budama makası ile çalışmaya başlamıştı. Rengarenk çiçekler, güzel kokulu ağaçlarla cami bahçesinde peyzaja başlayan Arslan, kısa sürede Çakmak Camii bahçesini cennet bahçesine çevirdi. Bundan önceki görev yaptığı yer olan Bozçalı Beldesine de 200’den fazla ağaç diken Arslan, tüm gününü cami bahçesinde peyzaj düzenlemesi ile geçiriyor. Köylüler, çok sevdiği doğasever imamlarının kendi camilerinden emekli olmasını istiyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği