Telefon
WhatsApp
Büşra Hatun Ekinci

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Denizli'de 52'incisi düzenlenen Balkan U20 Atletizm Şampiyonasında Kadınlar Gülle Atmada Tokatlı Sporcu Büşra Hatun Ekinci gümüş madalya kazandı

 
 
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi ve Atletizm Sahası'nda düzenlenen yarışlar öncesinde seremoni töreni yapıldı. Seremoninin ardından yarışlara geçildi. Yarışlara katılan tüm branşlardan sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya ter döktü.

 

Şampiyona sonunda Türkiye'yi temsil edecek milli takım da belirlenecek. Şampiyonaya Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Moldova, Kosova, Karadağ, Sırbistan, Romanya, Slovenya, Ukrayna ve Türkiye olmak üzere toplam 15 ülkeden 265 sporcunun katılım sağladı. Organizasyonda Ay-Yıldızlı 82 milli atlet de mücadele ederken; şampiyona sonunda 42 dalda madalya veriliyor.

 

Bu madalyalardan bir tanesi ise Kadınlar Gülle Atmada gümüş madalya kazanan Tokatlı sporcu Büşra Hatun Ekinci oldu. Ekinci’den gelen haber sonrasında şehirdeki spor camiası ve siyasetin önde gelen isimleri tarafından Büşra Hatun Ekinci için tebrik mesajları yayınlandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği