Telefon
WhatsApp
BORSADA LÜTFİ BORA DEVAM

Tokat Ticaret Borsası’nda düzenlenen organ seçimlerinde mevcut başkan Lütfi Bora, resmi olmayan sonuçlara göre 144 oyla yeniden başkan olarak seçildi.

Tokat Ticaret Borası 1 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimlere 2 aday ile girdi. Mevcut Başkan Lütfi Bora’nın karşısında Ali Bıçakçı’nın listesinin yarıştığı seçimlerde Başkan Bora, beyaz listesiyle geçerli 249 oydan 144’ünü alarak 3. döneminde de üyelerin teveccühünü aldı. Ali Bıçakçı’nın mavi listesi ise 105 oyda kaldı.

Başkan Lütfi Bora, Tokat Ticaret Borsası’nda 9 yılda yapmış olduğu hizmetlerle üyelerin gönlünde taht kuran birisi olarak biliniyordu. Güçlü Ekip, Şeffaf Yönetim sloganı ile yola çıkan Başkan Bora ve ekibinin, saha çalışmasından ziyade yaptıkları hizmetlerin üyelerin kararı noktasında etkili olduğu ise bilinen bir gerçek.


İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde 369 borsa üyesinden 278’i oy kullanmak için sandığa geldi. Toplam kullanılan oy sayısı 251 olurken, bu oylardan 2 si geçersiz kaldı. Mevcut Başkan Lütfi Bora 144, Ali Bıçakçı ise 105 oy aldı. Başkan Bora ve ekibi, medyanın ve kamuoyunun yakından takip ettiği seçimlerden zaferle ayrılan taraf oldu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği