Telefon
WhatsApp
BAŞKAN YAZICIOĞLU: “ATAMIZDAN ALDIĞIMIZ EMANETİ EN YÜKSEK SEVİYEDE ÇOCUKLARIMIZA TESLİM EDECEĞİZ”

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

23 Nisan ruhunun sürekli diri olduğunu belirten Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, “Türk Milleti var oldukça Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecektir” dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mesajında şunları belirtti:

“Bundan 104 yıl önce 23 Nisan 1920’de demokratik, laik ve bağımsız Türk Devletinin temellerinin atıldığı ve halkın kendi geleceğine kendisinin el koyduğu gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, millet irademizin tezahürü, Cumhuriyetimizin de ön sözüdür. Milli Mücadele'mizin kahramanca müdafaa edildiği, milli hedeflerimizin iman, inanç ve irade ile korunduğu bir milli tarih kürsüsüdür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kutlu ülkümüzün sembolü Gazi Meclisimizin kuruluşunu çocuklarımıza, tüm dünya çocuklarına emanet ve armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi '23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır'. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere, çocuklarımıza, gençlerimize en yüksek seviyede teslim etmektir. Türk Milleti var oldukça Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecektir.

 

Bütün çocuklarımızın ve Aziz Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ve tüm şehitlerimizi, Gazilerimizi, Kurtuluş Savaşı sürecinde mecliste görev almış tüm mebuslarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tokat Belediyesi olarak çocuklarımız için güzel bir etkinlik planladık. 23 Nisan Salı günü saat:13.30’da Gaziosmanpaşa Stadyumunda düzenleyeceğimiz ve birbirinden güzel, sürpriz dolu etkinliklerin yer aldığı Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği