Telefon
WhatsApp
Başkan Eroğlu Dünya Tokatlılar Gününü kutladı

Tokat'ta 2021 yılında ilan edilen yılın 60. günü olan 1 Mart Dünya Tokatlılar Günü'nü Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu paylaştığı videoyla kutladı

 

Tokat'ın trafik plakası koduyla özdeşleşen ve her yıl yılın 60. Günü olan 1 Mart, Dünya Tokatlılar günü olarak kutlanıyor. İlk kez 2021 yılında başlatılan bir etkinlikle Dünya Tokatlılar Günü olarak kutlanan 1 Mart, dünya üzerinde yaşayan 3.5 milyondan fazla Tokatlıyı manevi anlamda da bir araya getiriyor.

 

"Tokat'ın güzelliklerini ortaya koyuyoruz"

 

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu bir video yayınlayarak tüm dünya genelindeki Tokatlıların gününü kutladı. Başkan Eroğlu, "Bugün 1 Mart Tokatlılar Günü. Ben de buradan başta şehirde yaşayan bütün hemşerilerimi, dünya üzerindeki bütün Tokatlı hemşerilerimi buradan selamlıyorum. Ve 1 Mart Tokatlılar Gününü kutluyorum. 1 Mart'ı birkaç yıldır kutluyoruz. Burada hem şehrimizin değerini ortaya koyuyoruz hem şehrimizle ilgili güzellikleri ortaya çıkartıyoruz. Tokat'a dair hatırlanması gerekenleri ifade ediyoruz. 1 Mart'ı böyl kutluyoruz Ben de buradan bir kez daha nice nice 1 Mart'lara diyorum. Ülkemiz var olsun. Şehrimiz var olsun. Tokatlılar var olsun" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği