Telefon
WhatsApp
Artova Kadın Girişimcileri Kooperafine bağlı kadınlar, TOGÜ Kariyer Fuarında stant açtı

Tokat Valiliği öncülüğünde ve Artova Belediyesi’nin destekleriyle 2020’de kurulan SS. Adonim ve Artova Kadın Girişimcileri Kooperatifleri temsilcileri, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Kariyer Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve ulusal ve uluslararası düzeyde 38 kamu kurumu ve 52 firmanın katılım sağladığı “TOGÜ Kariyer Fuarı 2022”ye katılarak stant açtı.

TOGÜ Kariyer Fuarında stant açan kadın kooperatifleri temsilcileri kendi el emeği ürünlerini iki gün boyunca ziyaretçilere tanıttı. Kariyer fuarına katılma ve kendi el emeği ürünlerini tanıtma noktasında mutlu olduklarını ifade eden SS. Adonim ve Artova Kadın Girişimcileri Kooperatifleri temsilcileri, kariyer fuarına katılım sağlama ve stant açma noktasında kadın kooperatiflerini yönlendiren ve tanıtımlarına verdiği ciddi destek için Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Şehnaz Bodur’a teşekkür etti.

Öğrencilerin ve fuar katılımcılarının yoğun ilgi gösterdiği kadın girişimci kooperatiflerinin standını, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, ve Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin de ziyaret etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği