Telefon
WhatsApp
Artova

Vali Numan Hatipoğlu, Artova’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Vali Numan Hatipoğlu, hem köyleri hem kasabaları daha yaşanabilir hale getirmek için el birliği ve gönül birliği içinde çalıştıklarını söyledi.

Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Numan Hatipoğlu, “Tüm kurumlarımızla birlikte memleketimizin en ücra noktasına kadar ulaşmak, vatandaşlarımızın taleplerine çözüm bulmak için büyük bir gayret içerisinde çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız riyasetinde son 20 yıl içerisinde 2002 yılından bu tarafa yapılmakta olan müthiş sanayileşme ve kalkınma hamleleri her geçen gün çok daha fazlasıyla gelişerek önümüzdeki süreç içerisinde gençlerimize, geleceğimize ışık tutacak. Biz de bu gayret içerisinde sizlere hizmet ile ilgili olarak yapılmayanlar neler, yapılanların üzerine artı olarak ne koyabiliriz bunların gayreti ve fedakarlığı içerisinde olacağız. Zaman mefhumu gözetmeksizin mesaimizi bunun için harcayacağız. Ben bu sürecin de bundan öncekiler gibi hayırlar getireceğine inanıyorum. Artova’da tarım anlamında neyin daha iyi yapılabileceğini en iyi sizler biliyorsunuz. Bu bölge tarımla gelişecek bir bölge. Biz de bunu çok daha fazlasıyla ihya edecek, geliştirecek çalışmaları yapmak için gayret göstereceğiz. İl Özel İdaremiz, İl Genel Meclisimiz, Belediyelerimiz ve tüm teşkilatlarımızla büyük bir gayret ve eşgüdüm içerisinde fedakarca çalışmaya devam edeğiz.Katılımlarınız için teşekkür ederim.” dedi.

Toplantıya Artova Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın,  Artova Belediye Başkanı Lütvi Yalçın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği